Alla inlägg under maj 2007

Av sandra - 27 maj 2007 21:08

Egentligen så borde man inte fira morsdag, för endel har ju inga mammor eller pappor, så det är lite små dumt. För det blir ju så stort av det, överallt köp morsdagspresenter vart man än kollar, tidningar, på stan, tv och på radion.


Är inte varje dag mors-och farsdag isf?! Jag älskar min mamma iaf, för snart ett år sen hatade jag henne så mycket att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Men sen när hon fick reda på hur jag mådde så blev det bättre, nu börjar jag tro att de har att göra med att jag trodde/ville att mamma skulle så hur jag mådde och blev sur på henne för att jag inte sa att jag ville dö och aldrig mer se ljus igen.. Trodde faktiskt att mamma var en tankeläsare, men icke.. Älskar henne iaf en massvis.


Nu ska jag duscha sen torka håret snabbt och sedan (äntligen) krypa ner i sängen.. Har jobbat hela dagarna den här helgen, så egentligen skulle jag behöva jobba matte nu men jag orkar faktiskt inte, om jag får ig på de där jävla nationella så får jag väll sitta kvar hundra timmar för att få g sen ..

ANNONS
Av sandra - 26 maj 2007 20:42

Jag är ganska, eller där ljög jag, jag är mycket dålig på att ta hand om mig själv. Förut när jag hade rast och jag skulle käka så kunde jag bara äta pytteyttelite för jag var inte hungrig och varje bit bara växte i munnen (skit jobbigt) så 2 timmar senare så sprang jag in på toan för jag trodde att jag skulle spy och sedan har jag varit svimfärdig resten av kvällen. Nu sitter jag hemma med en jävla huvudvärk och är slut i kroppen..


Imorgon ska jag jobba igen, 10-18. skönt med pengar men måste fan äta och dricka imorgon, får tvinga i mig hamburgare där.. Jag åker inte till pappa ihelgen eftersom jag ska jobba imorgon, hoppas han kommer på torsdag bara. Jag fick örhängen av Ramona, och dem måste jag byta fan svårt att fatta att jag inte kan använda sånna .. jaja, nu ska jag göra syster sällskap till ica och köpa nått, jag ska köpa dricka och nått annat gott tror jag :) sen ska jag vara lite social och sedan sooooova...


ANNONS
Av sandra - 26 maj 2007 09:57

Snart ska jag iväg och jobba, slutar klockan 8 ikväll. Så det blir mitt första långa pass idag, hoppas verkligen att det går bra.. Sen kommer pappsen och hämtar mig .. Har sovit så jädra skönt inatt faktiskt, väll behövligt plus att jag inte gillar emilie nu eftersom hon är i la spain nu ..


Jaja, nu ska jag fika lite och fixa lite till och sen dra mina smålånga ben ner till max och vara trevlig! puss och kram

Av sandra - 25 maj 2007 17:45

oj, istället för att jobba matte la jag mig i soffan och sov någon timme, väldigt skönt och behövligt. Sen så gick jag lös på dammsugan ist och nu har jag städat HELA lägenheten från topp till tå, nu blir mamma säkert glad, om hon märker något det vill säga.


Nu ska jag ta en lång härlig dusch och sedan fixa lite käk + lunch/middagen tills imorgon. Sen mysa ner i soffan och kika på tv, mullvaden är det ikväll och det mina vänner är grymt bra.

Av sandra - 25 maj 2007 12:25

jag kom på en sak..


igår när jag skulle sova var jag lite småledsen, jag börjar tänka på dig igen .. Det känns så jävla dumt att jag inte ens kan prata med dig längre, vill bara skicka en massa sms och bara kunna ringa på kvällen innan jag ska sova för att höra din röst, men jag kan inte göra det längre och jag försöker att inte skicka sms. På vissa nummer fungerar det att bara ta bort telefonnummret ett tag, men ditt kan jag utan till, väck mig mitt inatten så kan jag rabbla upp ditt nummer utantill..


Jag har lärt mig en läxa och fått erfarenheter av det som hände, men jag kommer aldrig förlåta mig för att jag gav efter. Fast efter regn kommer solsken, var det inte så du sa?!

Av sandra - 25 maj 2007 12:08

Skönaste dagen idag, gick till skolan och skrev latin och materialprovet, gick väll hyfsat .. Sen fick jag sandra hanna och frida städa `torrummet´, så nu slipper vi städa mer innan sommarlovet :D hyfsat skönt, slipper kylen och allt sånt jobbigt när det ska städas ..


Efter det drog jag med sandra till max för jag skulle prata med andreas, men så kommer linda och frågar om jag vill jobba imorgon och eftersom jag satsar på att bli rik nu så sa jag att jag kunde. Så mellan 11-8 jobbar jag imorgon, så jag åker inte till pappsen förren imorgon ..


Nu ska jag ta mig an matteboken och fixa min lunch/middag tills imorgon, mammi är i uppsala ihelgen så jag är ensam hemma ikväll, mycket skönt.  

  Give me a call, puss och kram.

Av sandra - 24 maj 2007 16:48

Imorse när jag skulle duscha så försvann varmvattnet helt plötsligt, och jag stod där med schampo i hela håret och var trött och jävligt sur på allt, och jag kan ju säga att det där gjorde inte saken bättre. Så jag fick duscha i kallt vatten, väcker minnen från costa rica där vi jämt fick duscha i kallt vatten.. Men iallafall det var tydligen så att det hade blivit översvämning någonstans så de hade stängt av varmvattnet hos alla typ, därför funkade inte varmvattnet på skolan heller ^^


Jag vet inte vad jag ska käka till middag idag, det lär väll sluta med pasta och vatten för jag orkar verkligen inte gå ner på affärn och handla mat. Ska försöka lägga mig i tid ikväll.


Bion var faktiskt jätte bra, mycket bättre än 2an .. Är sugen på att se den igen nästan, måste prata med pappa så han kan fixa den åt mig..

Av sandra - 23 maj 2007 19:58

Aaah! jag blir så irriterad på en del som ringer in och ska börja prata om något som de inte vet någonting om på p3, ja kanke lite onödigt att bli irriterad över det men vad fan är det för fel på människor? Jag menar pratar inte alla hela tiden om hur bra Sverige ska vara och hur jämt det ska vara mellan alla, men det verkar mest bara vara bullshit!!


Jaja, träffade Emilie en liten stund förut, har inte riktigt räknat ut hur jag ska kunna klara mig utan min jobbfixar kompis i flera dagar ;O, fast jag gör nog det bara hon kommer hem med någon fin present åt mig ;)


Nu ska jag fixa lite och sedan gå och möta syster för att sedan gå ner och kika på pirates of the caribbean, mysiiiiigt!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se