Alla inlägg under maj 2007

Av sandra - 21 maj 2007 21:20

Jag hatar verkligen matten just nu, tror jag har skrivit upp femtiomiljoner tal som jag behöver ha hjälp med imorgon, AAAAAH! och jag måste klara nationella för jag har ingen tid till att komplementera (?!) upp betyget sen isf om det skulle vara att jag sänker mig till ig ..


Kom nyss in, tog en powerwalk till nacksta ochtillbaka och passade på att gå i alla de branta backarna hem, synd för mig att det började regna när jag var halvvägs ungefär.. Men lite regn har väll ingen dött av?!


Nu ska jag ta en dusch, och sedan krypa ner i sängen och läsa lite i den där svenska boken som vi ska ha prov i, not fun! Funderar på om jag ska gå och sola imorgon och sen ta en joggingtur runt sidsjön, fast det får vädret avgöra imorgon.. Gonatt

ANNONS
Av sandra - 21 maj 2007 15:39

Jag är bajstrött, kunde inte alls somna inatt. Sista gången jag kollade på klockan så var den halv 2, är hungrig som bara den också. Tur att man har en spis & ugn som fungerar som den ska ..


Behöver verkligen kolla igenom matteboken idag och natinoella provet så jag vet vad jag inte fattar (halva boken i princip), så det ska jag roa mig med ikväll, och så ska jag sova tidigt!


Pappa fyller år idag också, måste hitta någon tröja eller något sådant åt honom, sen om jag hittar någon bok här hemma som jag kan få av mamma och ge honom .. Skönt att jag får vara där "hela" helgen och inte har något pass ihelgen, fast man vet ju aldrig de kanske ringer och ber en jobba ..


Haha igår skratta jag så mycket så tårarna bara rann, syrran läste igenom henns horoskop, och det stämde så jävla bra att det var som om någon hade bett dem skriva så, hahah det var verkligen jätte roligt ..

ANNONS
Av sandra - 20 maj 2007 15:11

Just nu längtar jag efter lovet mer än någonsin, känner verkligen inte för att kliva upp 7 imorgon och gå till skolan :/ .. Tur för mig att det bara är  ungefär 3 veckor kvar bara, och 11 dagar innan jag fyller år, wiihoo.


Efter att jag kommit hem imorse så hämtade jag upp sängen och la mig ute på taket och somnade visst, och nu ska jag duscha och grejja för senare ska vi grilla, MMMMMMM ..


Av sandra - 19 maj 2007 21:37

Jag är helt slut i hela kroppen och ont i varje del, men det gick ganska bra att jobba och det är fan skönt att jobba, konstigt nog!

och nu ska jag åka ut till Alnö och våldgästa Sandra, stackarn. Hon lät jätte trött så kommer jag och tränger mig på ;p Fast vi får se om jag överlever bussfärden.

Av sandra - 19 maj 2007 13:29

Snart ska jag iväg och jobba, 16.30-20.30, hoppas det går bra men det lär väll vara en massa folk där idag .. Det känner jag på mig, tur för mig att Emilie också jobbar idag, ännu en chans för henne att visa att hon är bättre än mig ;P .. Ja jag ska väll fixa mat själv för mamma lär väll inte komma hem på ett tag, hon skickade sms vid halv 8 imorse och sa att hon inte sover hemma, ja gott folk det är min kära mamma det! Jag har sovit skit konstigt inatt, somnade vid 3 när de hade gått hem och sen vaknade jag när tidningen kom och sedan vid halv 10, jag är helt död.. Kommer somna som en stock sen när jag kommer hem.. Kom och käka på max idag ;p


Av sandra - 18 maj 2007 22:04

haha förut när jag skulle leta fram kort på mamma när hon var "vit hårig" så hittade jag ett bunt kort som hette " skräp kort på sandra " schysst! men iallafall det var en massa kort sen jag var pytteliten och kort på pappa, jises! haha, precis som han ser ut fast 18 år yngre, hualigen! och jag, hur sjutton kunde jag ha varit söt? haha ögonen stod ju åt alla håll och kanter.. nej hualigen .. hittade även kort sen min första håkan hellström konsär <3 kärlek.

Av sandra - 18 maj 2007 11:43

YES nu fungerar vår externa hårddisk igen, och som vanligt hade jag rätt " men mamma det är kontakten det är fel på, den är trasig" och då får jag höra att så är det inte alls för alla lampor lyser ju så den får ström  .. Så jag hade fel, fast nu när mamma mejlade dem vi köpt den av så säger han samma sak och skickade en ny strömsladd, och såklart fungerar den då. Så där är ännu ett bevis till att jag Sandra jämt har rätt!

Förövrigt så har jag kommit på att nu när jag fyller 18 så kommer hela familjen/släkten vara här .. Eller nästan iaf, men mormor morfar camilla lasse ida syster mamma och pappa ska vara här har jag bestämt.. Och mormor har aldrig varit här när jag fyllt år, inte sen hon flyttade ner till örebro .. Allt känns så konstigt, som om vi aldrig har förlorat de där 10 åren. Men tyvärr så minns jag dem så väl och alla skrik och bråk ...

Av sandra - 18 maj 2007 00:00

Nu ska jag sluta med att äta äckelflottmat, förut orkade varken jag eller mamma laga mat så vi köpt hem pizza och jag fick bokstavligen tvinga i mig varje bit, uscha .. Det var verkligen inte gott, så nu ska jag börja lära mig äta böner och sånna grejjer som är nyttigt.. Fast nu ska jag sova och hoppas på att det är sol imorgon! Nattinatti

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se