Alla inlägg under maj 2007

Av sandra - 3 maj 2007 22:37

tralal imorgon vill jag vara hemma, känner inte alls för att gå någonstans inte nu .. men jag måste har ett matteprov jag måste fixa så jag får g på det, men är det någon idé när hela nationella kommer gå åt helvete?! och du, jag kommer inte kunna glömma allt, alla år, alla minnen, all tid och all den hjälp du har gett mig , alla stunder du har stöttat mig (i princip halva mitt liv) .. men nu kan du också dra åt helvete, allt kan göra det! Får se hur jag mår imorgon, för just nu skulle jag kunna skita i precis allting!!

ANNONS
Av sandra - 3 maj 2007 21:56

Det är verkligen inte min dag idag, har varit och är skit sur mot alla, förlåt. Men jag orkar inte snart låsas längre, jag vill verkligen inte gå kvar på den där skit skolan .. Trivs inte alls, och nästan alla ämnen handlar om floristiken! menmen får väll stå ut det sista året, försöka duger väll?

Känns så onödigt att lära sig en miljon krukväxter på latin när jag inte ens tänker gå kvar på de där lektionerna, väldigt nödvändigt.

Nej ska lägga mig snart, har sovit  hela dagen och är fortfarande trött, mormor skulle fixa vitaminer åt mig när hon kommer hem. Vad nu dem ska göra för nytta, är det som " här ta en tablett om dagen så mår du bra " jo suure, om det ändå livet skulle vara så lätt.. Och jag är förvirrad vet absolut ingenting längre...

ANNONS
Av sandra - 2 maj 2007 10:00

Idag ska jag och syster gå på stan och leta presenter till mamma och jag ska försöka hitta något till Emilie... Jag är grymt sugen på glass också.. Det var ett tag sen vi gick på stan faktiskt, närmare 3 år :/ cphändelse.. Menmen har svenska nu, det var några från försvarsmakten här och pratade, och det var inte så tråkigt som jag trodde. Men vår klass är väll den mest osocialaste klassen i Sverige.

HAH jag kanske kommer få mvg i svenska b, hoppas verkligen jag får det för de har jag satsat på mvg ända sen i 1an på svenska a .. Nu ska jag göra bra ifrån mig på sista uppgiften!

Av sandra - 1 maj 2007 19:04

vet inte vad det är med mig nu, blir jämt såhär. Varför kan jag bara inte lita på mig själv och på andras ord för?! Blir så jävla less på mig själv, om jag har jobbat med mig själv i ett år nu varför kan jag inte se något resultat nu.. fuck this shiiiiiit.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se