Direktlänk till inlägg 2 juni 2007

brunnit upp eller brunnit ner?

Av sandra - 2 juni 2007 21:34

Igår så gick vi hem till mig efter skolan, eller vi tog bussen.. Sen så somnade vi, jag i soffan och sandra på golvet, efter de så bestämde jag mig för att bleka mitt hår så vi traska ner på stan och gjorde det . Under tiden de satt i så fixade vi ihop grillen, det tog ett tag och var lite knepigt. Vilket påminner mig om att jag måste gå ner och fixa den, blä vad jobbigt.


Sen kom frida och käkade med oss :D sötungen .. efter det åkte vi till en fest (barnkalas) i korsta, men efter 1 timme så åkte vi till alnön ist med någon kompis till frida, satt där och spelade nått knepigt kortspel ett tag.. När alla var lagomt trötta så började vi åka tillbaka till stan, vid slutet av alnöbron så stod polisen där för det var tydligen någon bil som hade kört in i träden, stört..


När vi kom vid nordic så såg vi att det brann i ett hus vid city gross typ, så då åkte vi och ställde oss på parkeringen i lite mer än en timme och kikade :p hela huset var uppbrunnet (eller nerbrunnet?), stackarna, de fick ta bort taket för att släcka elden .. Uscha .. Efter det så åkte jag hem och var skit sur eftersom min mobil hänger sig hela tiden. Somnade vid 5 efter att tidningen hade kommit ...


Imorse vaknade jag vid 10 och låg och halvsov till halv 12, då ringde max och frågade om jag ville börja tidigare, och jag ser bara pengar framför mig så jag hoppade i kläderna och strosade ner. Var världens lugnaste dag där idag, ganska jobbigt för tiden går så sakta då ..


Kom nyss hem ungefär, har ätit lite rester sen igår och nu tror jag att jag ska plocka ihop här och fixa grillen och sedan mysa framför tven med kladdkaka och fruktsallad, och sedan ska jag soooova :D är ledig måndag-onsdag, väldigt skönt ..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se