Direktlänk till inlägg 28 juni 2007

sanning

Av sandra - 28 juni 2007 13:15

Okej nu känns det som om allt har nått sin punkt, jag vet vad jag vill men vet ändå inte hur jag ska fortsätta.. Förra julen så fick jag en svart bok av frida i julklapp, och i den har jag skrivit i om hur jag har mått och allt som har hänt. Det är inte som en dagbok utan mer som en " skriva av sig - bok", och i den har ajg skrivit i några timmar nu, och jag tänkte dela med mig lite av alla tankar jag har haft som jag är irriterad över..


Det ena är att jag är skit sur på vad som hände för någon månad sen med david, han lovade mig att jag inte skulle förlora honom innan allt började, för jag har alltid kunnat prata med honom om jag har varit ledsen eller någonting, han har faktiskt hjälpt mig jävligt mycket! Och nu är allting borta, jag kommer aldrig kunna ringa som jag kunde förut bara för att prata. Sen att han inte ens kunde säga grattis när jag fyllde år känns som om det inte betydde någonting av det som hände.. Vet inte om du läser det här men jag är väldigt ledsen över att vår kompisrelation är borta som vinden..


Det andra är att jag saknar dig frida, de senaste månaderna har du dykt upp i mina drömmar och allting är bra igen.. När jag har sett saker som jag vet att jag bara kan säga till dig så går inte det att säga, någonting som bara du vet (som att amanda ser exakt likadan ut och att hon har skaffat en kille) .. Allt känns jätte jobbigt faktiskt, och det kanske är jävligt fegt av mig att skriva det här nu istället för att skriva till dig och säga det eller att ringa, men sånt mod har jag inte tror jag..

Jag vet bara att när vi en gång sa när vi var runt 14 år att vi aldrig skulle sluta vara bästisar bara för att vi börjar gymnasiet och allt det där, för vi såg andra som slutade prata med varandra osv, men nu är vi ändå här och det var de sista jag ville.. Jag vet inte alls vad du vill/känner men nu kanske du vet iallafall vad jag känner.. Och som sagt, du får tycka vad du vill när jag

skriver allt här i bloggen men hey thats me.. Jag älskar dig iallafall, och de bästa minnena jag har är faktiskt med dig ... Som när vi var ute och cyklade och jag cyklade först över vägen och sen du, du for rakt in i busken och jag vände mig om och åkte också rakt in i busken en bit framför, eller när vi tappade dockorna mitt i gatan och alla bilar fick stanna för att vi skulle hämta dem och alla gånger vi lekte med "lotta och camilla" ..


Det blev ganska mycket nu av medgivandet, men jag förlorade 2 av mina käraste vänner pga mig känns det som...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se