Alla inlägg under juni 2007

Av sandra - 25 juni 2007 20:14

Mmmmm vad roligt det är att svimma på jobbet.. Eller så var det inte så, de började med att jag inte kunde se nått förutom vita prickar, så jag gick iväg från kassorna och satt mig ner på golvet. Och så helt plötsligt så ramlade jag omkull, det var inte så jätte roligt... Tur för mig att jag slutade ungefär då så mamma fick komma och hämta mig. Och nu när jag kom hem så ringer dem där nere och säger att jag har 1200 spänn för mycket i kassan, hur nu de kan gå till!


Ska ta och duscha nu och äta en massa socker så allt blir normalt igen, jag var tydligen vitt som ett spöke, hualigen!

ANNONS
Av sandra - 24 juni 2007 23:27

Ihelgen har jag hunnit fundera på en hel del saker, framför allt vad det är som gör/har gjort att jag mår som jag gör.. För det första har det handlat en hel del om barndomen, för hur bra kan det vara egentligen att jag grät efter mamma varenda helg när jag var hos pappa och jag packade jämt alla mina saker och ställde brevid dörren ifall det skulle börja brinna.. Och så gjorde jag så länge jag kan minnas, och jag grät jämt vaknade av att jag grät efter mamma på nätterna..


Och alla bråk som jag varit med om, minns när jag vaknade en natt och mamma satt i köket och grät/skrek i telefonen sen kom hon in i mitt rum och pussade mig på pannan. Jag låsades som om jag sov för jag ville inte se mamma gråta.. Sen trodde jag att om jag ljög och fixade allting så skulle det inte bli bråk, men det blev nästan helt tvärtom. Jag och syrran bråkade hela tiden eftersom jag tjatade på henne att plocka undan efter sig, (jag var 7 år och hon 14), för jag visste att när mamma kom hem och det var massa fika och grejjs på köksbordet så började dem bråka. Och varenda gång någon börjar skrika åt någon så går de en rysning längs ryggen..


Jag ljög under hela min "uppväxt" för alla, och det blev bara värre. Varje dag låsades jag att jag var sjuk så jag slapp gå till skiten i skolan, när jag väl blev sjuk och skulle tillbaka till skolan eller om det hade varit lov så låg jag och grät i sängen eller hos mamma, för jag ville verkligen inte gå till skolan mådde så jävla dåligt där också..


Efter det så har jag levt i min "perfekta" värld, innan jag insåg att de mesta var mitt fel. De bråkade för att jag hade ljugit ihop någonting, men jag tänkte bättre att hitta på något än att säga sanningen och såra någon (man kan väll ändå inte såra någon när man ljuger?!), jag hatade mamma eftersom hon inte visste hur jag mådde, för ens mamma ska väll se hur man mår på insidan??


Får väll tacka markus iaf för att han behandlade mig som skit i sommras, för det är tack vare honom som jag och mamma bråkade den där kvällen och då jag sa allting som jag hade burit inne de senaste 6 åren.. Sen bar det iväg till pappa som ringde bup nästa dag och någon vecka efteråt satt vi där, mamma och jag..


Och idag mår jag bättre faktiskt, och det är inte tack vare bupsamtalen för de var värdelösa, verkligen värdelösa "jamen sandra då är du klar här hejdå" utan det är mer för att mamma, pappa och syster vet hur jag mår. Det känns så jävla skönt, fast just nu ikväll känner jag att allting är meningslöst, vill bara ligga ner och gråta mig till sömns. Känner att nu tar allting stopp igen, har för mycket tankar inom mig nu "kastrullen kokar över"


nej nu blev det jätte långt menmen shit samma, ärligt så vet jag inte alls varför jag mår som jag gör, jag fick inte fram något vettigt svar .. pusss  

ANNONS
Av sandra - 22 juni 2007 09:48

nu ska jag och mammi åka till stugun och hälsa på morfar över helgen , mysiiigt hoppas det är soligt där ihelgen så att jag kan ligga och sola! som vanligt är stugun homosexuell så min telefon fungerar inte där och jag har inte använt min halebop på ett tag så den fungerar inte heller nu längre!


Grattis i förskott sandra :D nu kan vi gå ut tsm, och glad midsommar på er :)

Av sandra - 20 juni 2007 21:55

Imorgon ska jag på stan med Sandra, måste köpa en massa linnen och trosor .. Jag känner mig på shoppinghumör ;p, sen på kvällen ska vi upp till morfar. Kan se framemot en mobilfri helg med bara 1,2 och 4an, iallafall om det är fint väder så man kan ligga nere vid strandkanten och mysa på medan morfar springer runt och donar en massa ..


Idag har jag jobbat heela dagen, och när jag står där bakom så släpper jag alla tankar på allting och det är så himla skönt .. Så nu ska jag ta och duscha och sedan sovaaa .. Haha kom även in en kund som aldrig har ätit på max, så när han skulle gå kom han fram " jag vill bara tacka för en jätte bra service och synd att du gjorde illa dig, men tack så jätte mycket" inte alltid man får höra sånna trevliga saker där inte :)

Av sandra - 19 juni 2007 14:06

Haha låt mig bara få säga en sak, vissa kan förändras andra inte..


Senare idag ska jag kanske iväg till max med emilie och käka lite beror på om jag hinner, för jag ska med mamma och kolla på när hon spelar upp på golfen ..


Måste iväg på stan någon dag i veckan och köpa paket till säändra, hojta gärna till om vad du önskar dig :)

Av sandra - 18 juni 2007 17:27

Om jag hade pengar så skulle jag gå på behandlingar varenda dag, för fysjutton vad skönt det var! Synd bara att de lurar på mig en massa produkter som jag är sugen på att köpa, nu lurade hon på mig en ansiktskräm för 400 spänn men som tydligen skulle vara jätte bra för min hud..


Jag försöker hela tiden kommer med förslag eller hör av mig oftast jämt, men det är ganska tröttsamt när man inte får någon respons .. Så jag ger upp nu, ni vet mitt nummer så det är bara att ringa/sms för jag gör det inte längre nu..


Ska käka nu och sen ska jag ut ..  

ps. vad vill du? ska jag slänga mig in i leken eller stå utanför och se vad du vill? ds.

Av sandra - 17 juni 2007 21:16

Häromkvällen lovade jag mig själv en sak, men ändå så får jag den där känslan .. Cold face, eller hur var det? Men det är så jävla svårt ibland och jag tänker inte vara samma person, sen första mötet jag hade på bup så har jag förändrats ganska mycket har jag märkt.. Det är skönt att de flesta tankar och röster är borta nu, jag är på rätt väg. Och ändå låter jag mig distraheras av dig..


Jaja har iaf haft den underbart i Sthlm, fastän jag satt och snorade och hade feber. Men ändå, fick ju träffa snyggaste killen i världen.. http://hurricanee.bilddagboken.se/ 

Av sandra - 16 juni 2007 00:57

ojojoj, det är de enda jag har kunnat säga den senaste halvtimmen.. Hua jag vet inte vad jag ska tro, tror dig typ 90 procent för de övriga 10 procenten så tar jag avstånd. Vet hur jag mådde och vill inte må så igen..


Kuljul att jag har lite feber, men jag ska fan ner till min älskling ändå. Har längtat efter att få pussa på honom i flera månader nu .. Så jag ska väll bädda ner mig i sängen, ska åka vid 7 imorgon och jag håller på att frysa ihjäl!


Gonatt, och jag älskar min storasyster mest!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se