Alla inlägg under juni 2007

Av sandra - 15 juni 2007 15:20

Igår kväll och idag mår jag faktiskt jättebra, eller ja mest psykiskt, för jag har jätte ont i halsen och huvudet och är små snorig.. Så dagen har spenderats till att äta en massa frukter och dricka té, vägrar att bli sjuk nu!


Ska snart till ikea och leta efter skor och presenter, och jag ångar så jävla mycket att jag klippte av mig håret.. För den senaste veckan så har inte håret velat likadant som mig, AAAAAAH! synd bara att det tar ungefär enmiljonår innan det växer ut i den längd jag vill ha igen ..

ANNONS
Av sandra - 14 juni 2007 22:16

Förut när jag skulle gå ner till max så kom en bil och körde ganska fort så mina jeans och skor blev genomblöta!! Fyfan vad sur jag blev då, gick och svor i en kvart efteråt ^^ Och så har jag fått en massa nya pass, plus ett nattpass. Mildamatilda vad nervös jag kommer vara då, tur att det är helgen innan lönehelg...


Var på teatern ikväll, och den var riktigt bra. Synd bara att jag höll på att förfrysa min kropp men annars var det toppen där. Träffade även Lena Funseth (?) Norberg, gud vad gammal hon lät på rösten. Men det var roligt att träffa henne :)


Ska ta och fika lite nu är svinhungrig, imorgon ska jag köpa presenter till min ääälskling som jag ska få pussa på lördag.. Efter det ska vi nog till mormor, var längesen jag pratade/träffade henne nu ..

ANNONS
Av sandra - 13 juni 2007 13:47

tralal vad fin pappas bil blev, och efter att jag hade städat klart så åkte vi ner till stan och käkade lunch :) mysigt! imorgon ska vi på teater, les mirabelles (?) och på lördag åker vi till sthlm, lääääängtar!!


Kul att jag har redan förbrukat mina pengar på mobilen den här månaden, ännu roligare att jag får nya den 1 juli ..


ska sätta mig ute i stolen solen nu ett tag och passa på medan det är fint väder, ska även ta och ringa emiliepemilie...


grattis!

Av sandra - 13 juni 2007 11:03

Inatt vaknade jag vid 3 och trodde jag skulle dö, hade så jävla ont någonstans i magen, typ som mensvärk fast det kan jag inte ha .. Men det gjorde så jävla ont så jag trode nästan att jag var tvungen att åka till akuten, det var lite hemskt faktiskt ...


Nu väntar jag på att pappa ska komma så att jag kan städa hans bil, för jag vägrar att åka i den till Sthlm om den är så skitig som den är nu, den är nästan äcklig.. Tur för honom att jag är bäst på att städa bilar ^^

Av sandra - 12 juni 2007 13:14

hahahaha, helt plötsligt så hör jag på radion att syrran var med i p3, jag som har legat ute och sovit sen 11 var helt yr och bara låg där ute och skrattade åt henne .. haha hua, ne ska ut och lägga mig igen, jag är svintrött. Inga fler frukostmöten för mig inte på ett tag, tär på krafterna men skulle få mer arbetstider så det känns bra :)

Av sandra - 11 juni 2007 17:38

Jag skulle kunna skjuta de där ungarna som bor mittemot oss, imorse vid 8 så började lillskiten cykla på sin lilla cykel så de skramlade över hela gården och in i mitt rum så jag kunde inte sova >< fast sen somnade jag om efter att ha kikat på mumindalen ^^ ..


Gick ner på stan sen till Emilie och Sanna, gick runt och kikade på lite saker och försökte hitta skor till mig, men hittade inga alls.. To bad! får gå barfota i sommar jag då ..


Mammas mobil var på citygross, sicken jävla tur hon har då! Tydligen så kan jag lämna in min mobil på lagning lr nått så de kan se hur mycket den är värd, så får jag ut de pengarna i försäkring och så lägger jag på 500 själv i självrisk så får jag en ny mobil för de pengarna. Det kan nog bli ganska bra ändå, för en "vanlig" mobil kostar ju runt 500, satt jag tjänar väll på att lämna in den om man bara inte behöver betala enmiljon kronor för det..

Av sandra - 10 juni 2007 23:22

fyfan vad jobbig dagen har varit, det har varit folk hela , och då menar ajg verkligen hela tiden.. De kom en buss med ungdomar, och deras mat kom först in på skärmen , och de gör ju maten efter ordningen som kommer upp. Så en kund jag hade blev skit sur för att hon fick vänta i 10 mintuer (oförstårligt ställ dig bakom själv kärring och gör maten åt 10i4095i23094i2394 människor !! ), och när hon fick sina NYGJORDA hamburgare så kommer hon och gubben fram och säger att den är iskall och att de vill ha pengarna tllbaka så de kan åka någonannanstans.. Sånna människor som inte kan ha förståelse för andra kan dra åt helvete! blir så jävla less på dem, var glad att de ens finns snabbresturangen så du kan bli ännu mer fetare din fula kossa!!


Sen kom mamma och hämtade mig, så åkte vi och handlade mat. Och nu när vi kommer hem så hittar inte mamma sin mobil någonstans, varken i bilen lr här hemma är den. Skit störande, och det är nästan så jag säger vad var det jag sa! Hoppas den kommer fram och att ingen har tagit den, och nu när jag ändå klagar så kan jag säga att det är verkligen inet skönt att få makeupremover i ögat!


Ne nu ska jag andas djupt och varva ner kroppen, jag är så grymt uppspeedad nu så jag vet inte vad jag ska göra...

Av sandra - 10 juni 2007 10:09

Uscha vad jag inte alls känner för att jobba idag, 11.30 - 20.30 Känns bara jobbigt, meen får se det från den ljusa sidan och jag får massa pengar för det.. Tur att det är fint väder ute, och jag måste verkligen äta ordentligt idag .. Och så måste jag sätta lite fart nu om jag verkligen ska hinna äta ordentligt ..


Det gick iaf jätte bra igår, behövde bara servera drinkar, duka fram och duka av och ställa in i diskmaskinen, samt hålla koll så att det fanns mat hela tiden. Det var verkligen lättförtjänta pengar ..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se