Alla inlägg under juni 2007

Av sandra - 9 juni 2007 13:31

Jag börjar bli lite små nervös nu jag, slår vad om att jag kommer snubbla på nått grässtrå och spilla ut vinflaskorna över någon gäst som har nyss köpt en vit klänning som kostade flera tusen..


Ska duscha nu och käka lite, sen åker jag till Emilie och hoppas på att jag får min present :) Måste gå ner på stan snart också och fixa lite presenter själv.. Ne nu väntar flera glas vatten och en kall dusch.. wish me goodluck

ANNONS
Av sandra - 8 juni 2007 21:13

HAH imorgon ska ju jag servera på en fest, och sedan på ett bröllop i augusti.. Och på festen imorgon så är det Petras föräldrar som har festen och så är det Petra som ska gifta sig, och Petra lekte med syster jämt förut när de var mindre, roligt!


Nästa helg åker jag ner till Stoooockholm :D och då ska jag pussa på min prins heela dagen! och ta enmiljardfyrahundratusen bilder på honom...


ANNONS
Av sandra - 8 juni 2007 14:22

okej, jag måste skryta lite nu men när vi fick betygen förut, så fick jag 7 mvg och 2 g och resten var vg .. Hyfsat nöjd ! och så har jag kommit fram till att jag kanske inte behöver läsa till några kurser så det kommer bli huuur skönt som helst, mitt allra sista år!

Av sandra - 8 juni 2007 08:41

Tralal, sista dagen idag i skolan, sköönt! Ska snart gå ner dit, fast det känns som om det är lite onödigt när vi slutar 11 .. Menmen, ska jobba sen också börjar 5, och den här gången känner jag mig lite osäker, faktiskt..


och jag förstår mig inte på vissa personer, och jag vill inte fråga heller för det kanske förstör allt. Men ikväll är det sanningens minut..


Min termometer utanför mitt fönster visade 35 grader imorse ;O fast solen ligger på där hela morgonen, men ändå .. sommarsommarsommar


haha just ja , jag drömde att jag jobbade på subway inatt. Kan säga att det var en lättnad när jag vaknade...

Av sandra - 7 juni 2007 15:32

tout comendre, c'est tout pardonner - att förstå allt är att förlåta allt


Ska strax gå ner och jobba, slutar kvart över 8 idag.. Skönt, imorgon jobbar jag framt till 9 .. Kan ju hoppas att det är lugnt där både idag och imorgon..


Jag vet inte vad jag ska skriva, huvudet är fullproppat av tankar .. Så det kanske är lika bäst att sluta och börja gå ner till max, annars kanske jag skriver något olämpligt..

Av sandra - 6 juni 2007 14:41

Ah vad less jag blir på getingarna, hur sjutton kan jag vara `rädd´ för något djur som är så litet? Just nu så låg jag så skönt där ute på sängen så vänder jag mig om så ser jag en liten äcklig geting där brevid mig och sen flög  den in i min kofta som ligger där och nu har jag ingen aning om vart den är..


 Synd bara att det gör så ont att bli stucken, ne måste väll ta mig i kragen och gå ut och lägga mig där igen.. Men de är så äckliga, getingar och humler är bland det värsta jag vet. De och sprutor, uscha!

Av sandra - 5 juni 2007 22:07

hahaha, jag vet inte vad jag ska säga nu, men vissa människor förändras då aldrig..


Förut när jag kollade på desperate housewifes (?!) så såg jag perfekta scenen som jag också vill ha eller vara med om... Frågan är bara om när.

Av sandra - 5 juni 2007 17:01

Idag var jag på stan med sandra, handlade en vit skjorta och en vit kofta .. Letade efter några skor också men hittar inte dem som jag vill ha, lite störande. Emilie kom sen och gjorde sällskap över lite lunch i solen, mysigt!


De ringde från jobbet förut, så jag ska jobba 4 timmarspass på torsdag och fredag, moneymoney ... Längtar lite tills på lördag också, det lär nog bli skit roligt! Sen får vi pengarna direkt i handen så det är ännu bättre..


Nu ska vi ner på stan och handla middag, ska handla nått fettigt till ikväll också tror jag, bara för att pengarna rullar in i helgen ;)


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se