Alla inlägg under juni 2007

Av sandra - 5 juni 2007 10:21

skit kul att vakna av småbarnen som har nått på södermalm skolan, aaah .. De skriker och spelar en massa skit musik och någon ropar ut saker så de ekar i mitt rum, det är grymt störande ..


Ska kliva upp snart och fika lite, sen ska jag ner på stan och gå runt där, ska försöka hitta en skjorta som jag kan ha till serveringen på lördag .. hejsvejs

ANNONS
Av sandra - 4 juni 2007 18:54

kul att jag måste köpa en ny mobil, antingen så måste jag köpa en mobil ren, utan abonemangsskit eller så måste jag teckna antingen 18 lr 24 månaders abonemang.. och jag orkar inte ha det, hade sett framemot septemeber då jag slipper skiten >.< .. Det andra alternativet jag har är att köpa nån mobil för 400-500 spänn, egentligen skulle jag kunna göra det för jag behöver inte ha värsting mobilen .. AAAAAAAAAAAAAH vad less jag blir .. Ska prata med mamma och pappa och flörta lite ..

ANNONS
Av sandra - 4 juni 2007 12:36

Jag vaknade nyss, så himla skönt .. Har inte fått sova ut på flera veckor känns de som, lovely!


Idag ska jag tvätta och ligga ute på taket hade jag tänkt, igår fixade Eva en "dörr" i staketet där uppe så nu slipper man klättra över ... Idag ska jag verkligen försöka ta hand om mig själv, så det är bäst att jag börjar nu om jag ska hinna med allt som jag behöver. pusshej Av sandra - 3 juni 2007 17:28

Jag har lovat mig själv att inte göra om samma misstag 2 gånger, och det ska jag inte göra heller men varför mår jag då som jag gör nu?! Helt cp, jag vet vad jag ska göra snart och jag hoppas att det kan vara en hjälp på vägen..


Har nyss varit ute och åkt bil med emilie och elias, roligt värre .. Snart ska jag ner till sthlm också, ska få mysa med min prins en hel dag!


Nej nu väntar maten, under tiden ska jag komma på varför jag gör såhär emot mig själv? Precis samma känsla som förra året, jaja shit happens and life goes on... Man får njuta av stunden så länge den varar ..


Av sandra - 2 juni 2007 21:34

Igår så gick vi hem till mig efter skolan, eller vi tog bussen.. Sen så somnade vi, jag i soffan och sandra på golvet, efter de så bestämde jag mig för att bleka mitt hår så vi traska ner på stan och gjorde det . Under tiden de satt i så fixade vi ihop grillen, det tog ett tag och var lite knepigt. Vilket påminner mig om att jag måste gå ner och fixa den, blä vad jobbigt.


Sen kom frida och käkade med oss :D sötungen .. efter det åkte vi till en fest (barnkalas) i korsta, men efter 1 timme så åkte vi till alnön ist med någon kompis till frida, satt där och spelade nått knepigt kortspel ett tag.. När alla var lagomt trötta så började vi åka tillbaka till stan, vid slutet av alnöbron så stod polisen där för det var tydligen någon bil som hade kört in i träden, stört..


När vi kom vid nordic så såg vi att det brann i ett hus vid city gross typ, så då åkte vi och ställde oss på parkeringen i lite mer än en timme och kikade :p hela huset var uppbrunnet (eller nerbrunnet?), stackarna, de fick ta bort taket för att släcka elden .. Uscha .. Efter det så åkte jag hem och var skit sur eftersom min mobil hänger sig hela tiden. Somnade vid 5 efter att tidningen hade kommit ...


Imorse vaknade jag vid 10 och låg och halvsov till halv 12, då ringde max och frågade om jag ville börja tidigare, och jag ser bara pengar framför mig så jag hoppade i kläderna och strosade ner. Var världens lugnaste dag där idag, ganska jobbigt för tiden går så sakta då ..


Kom nyss hem ungefär, har ätit lite rester sen igår och nu tror jag att jag ska plocka ihop här och fixa grillen och sedan mysa framför tven med kladdkaka och fruktsallad, och sedan ska jag soooova :D är ledig måndag-onsdag, väldigt skönt ..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se