Direktlänk till inlägg 26 juli 2007

som en glödlampa

Av sandra - 26 juli 2007 15:06

Idag var jag och pappa på stan som sagt, och till min förvåning gick vi runt i alla affärer för att leta efter byxor (annars är det de första bästa), men till slut så hittade jag ett par jätte snygga mörka jeans åt honom på kapahl och sedan en vit/svart och en röd/vit randiga pikéer till honom. Var verkligen jätte fint, och de var sålänge sen jag såg pappa i jeans, haha han var så nöjd och glad så jag blev också skit glad!! Såg att han riktigt strålade :)


Sen åkte vi hem till mig så jag fick slänga i en tvätt innan vi åkte till birsta för att köpa presenter till carina, jag fick en glass också och pappa var sugen på att köpa sån där helikopter som man kan styra. Men jag sa till honom att det var onödigt och då kände jag mig dum faktiskt, för han ville ju så gärna ha den .. Men får se hur mycket jag får i lön nu, tänkte ifall jag skulle köpa presenter till mina kära föräldrar :)


Nu när jag kom hem så tog jag fram dammsugan och golvmoppen och städade hela lägenheten, så nu luktar de en massa ajax här hemma, goooooott! Och nu ska jag ner och byta tvätt i maskinen, har en sån himla mensvärk också så jag skulle kunna skjuta bort magen :( Så när jag har hängt tvätten och bäddat rent i sängen ska jag lägga mig där och avnjuta lite mer vänneravsnitt :D

tjollahopptjollahej

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se