Direktlänk till inlägg 28 juli 2007

giftig

Av sandra - 28 juli 2007 22:23

Bara en fråga, är man inte två människor när man är otrogen? och jag tycker inte jag är boven i det hela, faktiskt!


Ikväll har jag nästan bestämt mig för fest till veckan, är grymt sugen på att dricka faktiskt :D men får se, menar det är ett tag kvar ...


Mamma skulle tydligen inte åka  bort ikväll för det hade blivit strul med luddes pappa, men på måndag till måndag är jag ensam hemma :D loovely,


Skulle ta några låtar från mammas dator, så hittade jag en massa gamla låtar, och så två album med craig david.. Han är grymt skön, plus att jag saknar den där killen från turkiet som tog mig till någon klubb. Saknar även klubben lite .. Haha trodde jag skulle dö när vi skulle tillbaka till resturangen där mamma satt med någon .. För jag kände inte alls igen mig, och så hade han för handen för ögonen .. Hualigen, men roligt hade jag :) och mysigt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se