Direktlänk till inlägg 31 juli 2007

Rubrik saknas

Av sandra - 31 juli 2007 23:57

Jag är nog världens klantigaste och idiotiska människan som finns tror jag. I vintras skulle jag låna pappas gamla mobil (3210 med aikskal som är köpt i sthlm!) .. och jag tror jag satt och lovade i en timme minst att jag är jämt försiktig med saker jag lånar, han kan inte ens låna ut en dvdskiva för han tror jag har sönder den! Tillslut gav han med sig och jag har hållt den hel och fin i flera månader, tills nu när den ramlade ner i golvet och det blev en spricka i skärmen! Dock vet jag inte om det bara är i skalet eller om det är i själva mobilen. Kan ju hoppas att det bara är i skärmen när jag fått öpp de där jävla bajsskalet!! Fast sen så finns ju skalet kanske inte ens kvar, bajs!


Sen så är jag rädd för nu är klockan 12 och det är jätte mörkt här >< gaaaaah! har tur iallafall att sandra kom hit förut och höll mig sällskap :) vi hyrde någon film som jag inte kommer ihåg namnet på nu men den var ganska bra, sevärd iaf :)


Ska försöka sova nu, hoppas på fint väder imorgon eftersom det inte var de idag! Ska kanske hem till max imorgon :) Men nu väntar sängen på mig!  


pussss

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se