Alla inlägg under juli 2007

Av sandra - 25 juli 2007 17:16

Förut när jag låg och kikade på vänner (kollat på 10 avsnitt redan) så ringde pappa på hemtelefon, och jag kom inte riktigt på om vi hade bestämt något för han ringer nästan aldrig hem om vi inte har bestämt något.. Men så vill han ha med mig som smakråd imorgon på stan för han ska köpa jeans och sånt där och sedan ska vi gå och käka lunch på 1891 :) och jag vet inte heller när pappa köpte kläder själv senaste, men det ska faktiskt bli mysigt :)


Idag har jag endast legat och kollat på vänner, eller tog en paus och gick ner och städade trapporna och tog en liten promenad i regnet. Sen somnade jag och vaknde när mamma kom hem, så nu tänkte jag hjälpa mamma med maten eller iallafall duka..


pusshej

Av sandra - 24 juli 2007 21:23

Haha jag är fan blindast i stan ! Dagen gick hur sakta som helst idag, inte alls roligt .. Men iallfall så blev klockan halv 9 och jag fick äntligen alla vänner avsnitten :D fast såklart så var de inte en sån där fin box med små dörrar på, menmen jag är glad ändå ja (fast lite besviken) .. Så nu ska jag göra lite te och krypa ner och njuta av några avsnitt :D


Nattinatti

Av sandra - 24 juli 2007 10:45

Uscha, jag vill och orkar inte med de här problemen jag har med mat, nyss skulle jag käka lite eftersom jag snart ska gå ner och jobba.. Nästan varje tugga fick jag tvinga i mig och efteråt får jag sån här hemsk hosta så det känns som om man ska kräkas upp allt, känns inte alls roligt. Undra verkligen hur det kommer gå till veckan med maten, får köpa mat som är lätt att göra iordning och äta..


Jobbar idag, 11.30-20.30, när jag har slutat kommer pappa och hämtar mig så jag kan ta ut pengar till honom, och sen får jag min vännerbox i famnen :)

Av sandra - 23 juli 2007 12:45

IIIIIIIIIIIIIIIH nu är snart min älskade vänner box hemma hos mig :D äntligen! Pappa ska åka och hämta ut dem nu och sen åker han hem till mig med dem, vänner är så underbart bra, finns nästan inget bättre (nästan) ..


Inatt har jag sovit som en stock, har vaknat ett gång under hela natten .. Så himla skönt, och det var väl behövligt ..


Igår åkte vi till mammas kompis ute på alnön, och där ifrån åkte vi båt ut till några klippor.. Där stannade vi hela dagen, verkligen jätte skönt.. Grillade och bara myste på,


Ne nu ska jag lägga mig ute i solen igen tills pappa kommer, kan ju nästan hoppas på att det regnar sen så jag kan kolla på filmerna med gott samvete :D


pusssssssssssss


senare

jag fick inte mina älskade filmer idag :( men ska få dem imorgon ist när jag har slutat jobba :) Så efter att pappa hade ringt och sagt de så gick jag ut och sov en stund till 20 i 4 .. Nu väntar duschen och lite käk, är sugen på godis också ..

Av sandra - 22 juli 2007 12:20

Det enda jag vill nu är att sova, men inte ens det får man .. Halv 12 kom mamma in och väckte mig och sa att jag måste följa med till alnö och åka båt till några klippor, sen var de bara att stiga upp för mamma hade fixat fika .. Så jag känner mig helt död, kom hem vid halv 6 och somnade kanske kvart över 6 .. Men det var iallafall mer fart igår efter klockan 2, det var fullt upp tills vi stängde. Innan de så turades vi om att ta raster, de var så dött .. Nej kanske bäst att göra sig iordning om vi ska vara där ute klockan 1 .. pusssssss

Av sandra - 21 juli 2007 20:20

Känner redan av att jag inte har ätit något idag förutom 2 mackor .. Har hur lätt som helst att börja gråta och nu ska jag gå ner och jobba.. Hoppas verkligen jag får rast tidigt för allt bara snurrar till när jag reser mig upp nu ..


Varför gör jag såhär mot mig själv?

Av sandra - 21 juli 2007 16:08

Fysjutton vad jag är trött, somnade vid 6 och vaknade halv 12 av de där jävla småungarna som skrek på gården och av att mamma och eva satt och skratta! Låg kvar och försökte sova till halv 1 innan jag gav upp och gick ut och la mig på sängen ute på taket ist .. Där somnade jag efter ett tag och vaknade upp nu.. Fortfarande lika trött och sliten, funderar på att he på en film .. Jobbar 21.00 - 05.00 inatt med, längtar verkligen tills imorgon!


 klockren bild som passar exakt in på mig i stunden ( costa rica 2004-2005)

Av sandra - 21 juli 2007 05:17

Egentligen förstår jag inte alls varför jag är uppe nu :S men jag är för trött för att kunna sova  .. Tror iallafall att alla sundsvallsbor lyssnade på mig när jag sa att de skulle stanna hemma, för de var rätt dött idag! Förutom att sabben och frida var förbi men de såg jag inte för jag är blind, fast de såg lilla rara mig .. Fast det kanske är lika bra de för jag ogillar dem som kommer in och ser mig i allt de där som man har på sig (en person ska känna sig träffad nu 8-) ) ..


Menmen bäst att försöka sova iaf fastän solen lyser in, det är knallblått på himlen .. Mamma skulle väcka mig 12 imorgon om vi ska ut och sola mne jag tror jag tar taket imorgon !


Gonatt och pussen

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards