Alla inlägg under juli 2007

Av sandra - 4 juli 2007 00:58

Det blir aldrig som man tänkt sig .. Idag gick jag ner till stan för att träffa frida, men hon hade glömt sin mobil hemma så vi åkte hem till henen för att hämta den .. Men vi blev kvar där hemma nästan hela kvällen, gjorde poatisgratäng och en bål fick vi gjord också .. Sen kom han som vi åkte med i måndags och hämtade oss. Vi skulle åka till hans jobb för att hämta en borr, så berättade han en sak för mig när vi var där ..


I vintras hade de kommit på morgonen för att börja jobba, och i taket hängde det en människokropp och alla trodde att det var en docka och det var så dåligt skämt den som hade gjort det. Men det visade sig vara en människa som hade klättrat upp på en stege och hängt sig själv, och fatta vad jag var rädd medan vi var där inne! trodde jag skulle dö av en hjärtattack ..


Han berättade även i måndags att i hans garage för inte så länge sen så var den en man som hade gasat ihjäl sig i bilen .. Vad kommer härnäst?

ANNONS
Av sandra - 2 juli 2007 22:55

hm hur jävla dum kan man inte vara egentligen .. Att våldta en 2 åring och sedan döda henne?! Ursäkta mig men det var det sjukaste jag hört på länge! Tur att idioten fick livstid ..

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1109439,00.html


ska bo hos pappa lördag - onsdag för jag får inte vara hemma, hualigen .. Idag fick jag tillochmed sluta tidigare och det blev jag överlycklig över, imorgon ska jag och frida ner på stan. Pappa skulle även vara där nere så jag lär väll stöta på min gamla fader :)

ANNONS
Av sandra - 2 juli 2007 09:23

Antidepressiva (??) tabletter försäljningen ökar .. ja men konstigt utbilda mer personer som kan hjälpa oss som mår skit dåligt, och utbilda dem så att de är bra också, inte bara en massa skit människor.. Visst det är upp till varje person som mår dåligt att fixa det själv, ingen kan göra någonting åt en. Men varje person behöver jävligt mycket hjälp också för att komma ut från mörkret, synd bara att den där hjälpen inte existerar så mycket!


nu ska lilla jag som är svintrött gå ner och jobba, hoppas verkligen att dagen bara rinner förbi så jag kan få komma hem och soova ..

Av sandra - 2 juli 2007 00:24

Förut traskade jag ner till stan och mötte frida som sagt, hittade mina skor för 150 spänn så jag köpte dem :) sen gick vi på coffe house och satt och surrade i 1 timme innan vi förflyttade oss till coppers och tog en cider/öl med några killar där .. Sen kom eva och hämtade oss och skjutsade oss till bowlingen i birsta ( den stan stängde 10 :/ ) när vi spelat klart så kom en kompis till frida och hämtade oss i sin cabbil, grymt skönt att åka i den .. När vi väl befann oss i stan igen så gick vi åter till coppers för att ta en cider/öl innan vi gick hem till var och en ..


En otroligt mysig dag har jag haft och nu väntar sängen med alla mina skavsår på fötterna.. Gonattgonatt

Av sandra - 1 juli 2007 14:25

Snart ska jag gå ner och möta frida på stan, ska gå runt och kika där och sedan ta en fika på waynes eller något sånt mysigt :) ska även gå och kolla hur länge bowlinggrejset har öppet ..


if i only could read your mind  ... gaah jag blir tokig, hur fan kunde jag lämna ut mig sådär bara?! Jag som har varit med förr ..


Imorgon ska jag jobba heela dagen, snark. Även fredag-söndag och då kommer det säkert vara fullproppat med folk bara för att det är gatufesten..


menmen kanske dax för mig att gå ner och möta Frida nu.. pusshej

Av sandra - 1 juli 2007 00:08

hahahah jag höll på att dö förut, mormor hade hittat en massa gamla kort från 92-93, så var det ett kort på lars, haha han såg så ful ut så det finns inte :D stoora runda glasögon, halvlånga håret draget bakåt och slipsen och skjorta och allt, han såg precis ut som någon lite professor, och jag skrattade så tårarna kom..


När jag slutade idag så tänkte jag först ta bussen till mormor, men busslistan vid höglunda var borta så jag traskade vidare, och då när jag såg att jag nästan var framme så blev jag snål och gick hela vägen hem till henne.. När jag kom dit så hade mormor gjort iordningen goaste salladen och vitlökssås, MMMM passade perfekt för mig.. Kom nyss hem från henne, så märkte jag att mina jobbskor har gått sönder, så nu har jag inga skor att ha där = katastrof!


Nu ska jag poppa popcorn tror jag och lägga mig och kolla i något, imorgon ska jag gå på stan med frida, och sedan på kvällen ska vi förhoppningsvis spela bowling och dra med sandra också :) rooligt!

lilla söten fräken, ifrån tralala ..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se