Alla inlägg under augusti 2007

Av sandra - 6 augusti 2007 10:21

"Du undviker att bli sjuk om du är rädd om dig nu. Se till att du inte stressar för mycket på jobbet"

Så står det i mitt horoskop idag, och jag kan ju säga att min hals inte är i det bästa lagret, har dock inte pratat än men kan knapp hosta :S sjukt jobbigt. Har svettats ihjäl hela natten också, antingen har jag feber eller så är det för att det är strålande sol ute, hoppas på det sista! Så idag om mamma vill / orkar tänkte jag åka ut och sola någonstans, annars får det bli balkongen :) för glöm att jag ligger inne i sängen och kurerar mig när det är jätte soligt ute!ANNONS
Av sandra - 5 augusti 2007 23:27

Det är ganska konstigt att vid alla de val jag gör nu så blir allting fel och alla bli skit sura på mig och jag mår bara sämre, hm konstigt! Alla de här små sakerna man ska välja, typ te eller kaffe .. Och vid varenda jävla val som vissa är otroligt stora så blir alltid de närmaste sura! Som nu till hösten, hur ska jag kunna välja utan att någon ska bli besviken? om jag väljer att läsa floristkurserna så sviker jag mig själv och om jag inte gör det så sviker jag andra .. Men nu är det inte de det handlar om, utan de val jag har gjort under den senaste tiden, och en sak till, man ska fani nte säga något om den andra förren man känner personen och vet vad den har varit med om tidigare i livet! Lyssna inte bara på en person utan det brukar oftast vara 2 eller fler med i spelet, så give up förfan och ge inte mig förutsatta meningar, jag kanske redan mår skit dåligt så då behöver inte du komma och göra allting tusen gånger värre!!


Och inte nog med att jag är helt confused så kan ajg inte lägga mig ner för då kommer jag kvävas ihjäl, näsan blir igen täppt på 5 sekunder, inte alls roligt sen kan jag inte ens svälja plus att jag nästan har feber, fast bara nästan. Jobbade även över 1 timme idag bara för att jag är så snäll, och nu jobbar jag bara på lördag sen är jag ledig till slutet av augusti typ :)


Mamma är påväg hem också, dem skulle komma inatt någon gång .. Dp kanske det kan bli lite ordning här hemma, eller så inte, haha där var ju jag rolig..


Känner att nässprejen börjar funka nu så det är lika bra att sova lite innan allting blir ännu värre, och anklaga inte andra förren du vet hur den personen är.. Lätt att göra det när man bara känner ena men inte den andra för den dagen du kan komma och säga att du känner mig så är vi nog döda :) hejdå

ANNONS
Av sandra - 4 augusti 2007 19:53

Har jäktat som bara den nu på sluten, hjälpte till i driven och det var låång kö .. Tillochmed jag tog över där fast hann bara ta en beställning, men ändå och tänka sig att jag klarade det också ;) !


Nu harj ag duschat, sminkat om mig, tagit under kläderna jag tvättade igår och plockat ihop lite saker, allting på cirka en halvtimme .. Ska snart gå ner och möta sandra sen ska vi ju som sagt på bio .. Ska bjuda syster också någon dag hade jag tänkt..


Ska plåstra om mina små stackars fötter nu och sedan leta fram några skor som jag kan ha för biomörket!


pusssssss

Av sandra - 4 augusti 2007 08:53

God morgon! Sitter här och försöker få i mig lite frukost, och så försöker jag att inte somna. Är sjukt trött idag, inte alls roligt med tanke på de 9 timmarna jag har framför mig. När jag har slutat så ska jag skynda mig hem och kanske hinner ta en power nap på 10 minuter? för sen ska jag på bio med Sandra och kolla på ciao bella, det går verkligen inga bra filmer som man kan kolla på nu under sommaren tråkigttråkigt.. Jag längtar tills jag kommer hem och kan lägga mig i sängen igen iallafall, den ser grymt inbjudande ut..  Räknade ut att jag kanske får lite mer än 5500 kr nu i augusti ;O lovely!


Jaja ska ta en ipren nu också, har lite smått ont i huvudet :/


Tack för idag, slut för idag, vi ses väll imorgon ha det så bra

Av sandra - 3 augusti 2007 19:41

Just nu kollar jag på en massa vänner och väntar på att Frida ska höra av sig, så vi kan åka till Sandra och käka men det börjar bli lite sent nu :/


Funderar på att göra någonting att käka är lite småhungrig faktiskt, eller ganska hungrig.. Käkade på sibylla förut med Emilie, jag var så generös som bjöd henne ^^ men till hösten ska faktiskt jag och syster börja träna så då börjar mitt nyttiga liv, nu är de ju ffs sommar :D


Ne ska fixa lite grönsaker och grejjs så jag kan få lite mat i magen ..


hejdå


Av sandra - 1 augusti 2007 23:18

iih jag vill åka upp till morfar nu (fast bara om det är soligt), bara få vara där och slappna av! Kanske blir några dagar nu när mamma är ledig och när hon har kommit hem. Hon och Eva skulle tydligen gå och se the ark, sahara hotnights och bo kaspersorkester, och jag är inte ett dugg avundsjuk!! fyfan, inte ens några kort kunde jag få på lisa och bror :(


haha pappa är också rolig, satt och skratta åt honom hela vägen hem, haha hualigen!


Ne nu ska jag sova, är svintrött och jag har inte ens gjort något idag?! Hoppas att det är fint väder imorgon med :) och vad ska jag hitta på imorgon tro? Ska iallafall kanske vara med frida på fredag? ville egentligen ut och festa då men så kom jag på att jag börjar ju fan 10 på lördagen :/ tåls att tänka på iallafall!

Av sandra - 1 augusti 2007 14:52

okej tur att mamma inte alls tog med sig sin hårtorkargrej hårfön kanske de heter?! skitsamma, det tar evigheter innan mitt hår är tort och innan jag kan platta de, och jag har en massa saker jag ska göra men vet inte vart jag ska börja. Kanske ska sluta med att skriva en massa onödiga ord här istället och börja i någon ände?

Av sandra - 1 augusti 2007 10:39

Igår när jag var ute och gick lite så kom jag tänka på att jag vill ju läsa spanska nu i 3an och engelska b .. De kurserna ligger ju på 100 poäng var och de valbara floristkurserna ligger väll också på 100 poäng var? så det borde ju gå på ett ut, visst jag kanske hamnar "utanför" i klassen eftersom det inte blir så många kurser med dem, men det är nästan så jag skiter i det. Jag måste tänka på mig själv nu, det är några veckor kvar nu ska prata med mamma och undersöka lite de där med poängen ..


Det är soooligt idag fast det verkar blåsa som bara den :/ ska snart gå ut och känna om man kan sätta sig ute, ska ringa och väcka syster också kom jag på! pussss

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se