Direktlänk till inlägg 18 september 2007

now I know how I feel about you now.

Av sandra - 18 september 2007 20:03

Hm skulle ju vara kul och veta vilka alla läsare är?


ska strax gå ner till bion, ska se kärlek på menyn :) jag tycker catharina zeta jones är så himla bra, gillar henne i den där zorro filmen. Så jag hoppas hon är minst lika bra nu :) men alla som har sett filmen tycker den är jätte bra, så jag får väll lita på dem då..


Mamma och jag fick något ryck förut och åkte hem till syrran för att låna hennes dammsugare, så nu har jag städat rummet också, luktar så himla gott när man har städat sen har jag tänt en miljon doftljus också .. De enda jag gillar med hösten är att man kan ha ljus tända, resten är bara onjödigt..


ringde och bokade tandläkartid förut, och jävlar vad sur kärringen var som svarade .. Lät som om det var jättejätte jobbigt när jag frågade om de fanns någon som var ledig, då fick jag 4 oktober 7.40 YEES! hade kunnat fråga om någon annan men jag har en känsla att jag har hål så det är lika bra att gå och få allting överstökat..


Nej nu ska jag göra så mitt hår se osmutsigt ut (hur man nu gör det), blir fett direkt när jag har haft spray och grejs i, en aningens jobbigt..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se