Direktlänk till inlägg 20 september 2007

hemma dag

Av sandra - 20 september 2007 11:42

Idag är det friluftsdag med skolan, brännboll på södra. Men eftersom jag inte ville vara där uppe och springa i kylan så stannade jag hemma idag.. Kan tänka vad halva klassen säger om en när man inte är där, men som marie sa det är upp till var och en :) och jag behöver faktiskt en ensam dag hemma ..


Vaknade vid 10 och var helt förvirrad, huvudet kändes jätte tungt och jag kände att jag kunde sova några timmar till. Men skolklockan tvärs över gatan började ringa och då var det omöjligt att kliva upp.. Har hunnit slänga i lite tvätt i tvättmaskinen, duschat och gjort inpackningar och grejs.. Nu ska jag plugga engelska och latin. Hade tänkt sköta om mig själv idag och äta ordentligt. Men det sket sig direkt när jag såg godisskålen så min frukost har varit lite choklad och lakris.. Men ska göra några goda mackor till lunch tror jag :)


Får väll hoppas att det går någerlunda bra för klassen idag, skulle nog inte göra så stor skillnad om jag var med eller inte .. Men lycka till :)

puss

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se