Direktlänk till inlägg 27 september 2007

en förvirrad tjej säger hej

Av sandra - 27 september 2007 16:27

Jag börjar få jätte ont i huvudet, inte bra om jag ska iväg och spinna sen.. Hoppas det går över med lite mat i magen :) har varit fruktansvärt trött idag och blev jätte hungrig på eftermiddagen.. Höll nästan på att somna på samhällelektionen..


Haha Emma hade fått svar från Malin, vi hade skickat in caset för vi var osäkra på våra frågor. Så skrev hon som svar KANON i stora blåa bokstäver. Fick även ett sött sms förut Sandra, jag måste berömma dig för att du just fick till det idag. Jag såg att du fick förståelsen av stilarten! Mycket bra! / Tina .. Det tyckte jag var lite små gulligt..


Hade fått brev från facebook att min kära morbror ville bli vän med mig där, blev lite paff när jag såg att både han och Johanna hade det. De kommer hem nästa vecka förresten, rooooligt med småbarnen :D


Ska lägga mig i sängen och träna på engelska orden nu, sen äta och sen ska jag iväg och spinna. Hoppas jag åker till pappa ihelgen för jag behöver vila..

puss!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se