Alla inlägg under september 2007

Av sandra - 25 september 2007 19:52

Okej nu har jag fått reda på en massa som jag helst inte ville veta och så har jag sett ditt sanna jag.. Jag kommer aldrig mer tro på dina ord och känner mig grymt idiotförklarad, tack så jävla mycket!


Håret blev jag iallafall nöjd med :) om jag färgar det svart ser jag ut som en kines .. Köpte även blekningsmedel som jag ska fixa någon dag, helst innan helgen.. På tal på helg så ska jag ÄNTLIGEN till pappa, hoppas jag iallafall. Har inte varit där på år och dag, det var verkligen jätte längesen. Typ när brorsan var här? Så jag har bestämt att den här helgen ska jag och pappa titta på en maaaasssa filmer. Hoppas han kommer hem ikväll så vi kan åka och träna imorgon.. Hade ju tänkt övningsköra idag men vi for ner till donken och käkade middag och sen blev det så sent.. Ska ta det en annan dag istället.


Saknar emiliepemilie lite granna också, och så vill jag åka härifrån och det är fan nu. Har suttit i timmar och kollat på aupair sidor och på alla söta familjer som vill ha en, bajs att jag inte kan åka nu. Mår inte så bra här hemma.. Har insett att hur tidigt jag än går och lägger mig så vaknar jag aldrig utvilad, och det kan göra med att jag drömmer jätte jobbiga drömmar nu..


Ska träna på engelskan lite och knarka nelly furtado ännu mer.. ciao!

ps. varför inte säga vad problemet är direkt? ds.ANNONS
Av sandra - 25 september 2007 11:53

Ibland är allting ett mysterium och jag tror nästan att allting kommer alltid vara ett mysterium.. Om det där nu var rätt det vet jag inte, men jag sitter iallafall här ensam och väntar på att engelska b ska börja. Bläsh vad jag inte vill ha den kursen men det kanske går bra? Hoppas verkligen det, för den kursen är viktig och bra att ha.. Bara bita ihop där också, mycket nu som jag bara ska acceptera..


Kanske måste plugga lite mer på engelska orden som jag ska ha förhör på om cirkus en halvtimme, men skulle mycket hellre vilja måla innekrukan på mitt fat.. Gwen spelas iaf på radion, något som är bra med den här dagen.. Plus att jag ska snart få gå och klippa mig :D och att jag ska få och träna imorgon, läängtar!

Hejdå

ANNONS
Av sandra - 25 september 2007 07:43

Jag måste börja komma över mina bakterie & mat fobier känner jag, kan ju inte vara nyttigt så som det är nu? Men hur sjutton kommer man "över" det då, ska man gå till en beteendevetandemänniska eller får jag helt enkelt stå ut och andas när någon äcklig tanke kommer upp i huvudet. Värst är nog bakterierna ibland, då kan jag verkligen inte ta i någonting eller torka mig på någon handduk som någon annan har använt. Skit läskigt är det faktiskt ..


klockan är kvart i 8 och jag är så gott som klar, synd bara att jag börjar om 45 minuter.. Igår när mamma kom och hämtade mig efter spinningen så sa jag att jag ville övningsköra idag. Tror mamma fick sin livs chock, och jag börjar ångra mig nu men jag måste sätta igång någonstans..


Tralal, ska lyssna på nellys låt te besqué nu igen sen kanske jag ska börja gå neråt och sitta där och vänta på bättre tider? Måste även träna på engelska orden, baaaaaaaaajs jag vill inte ha engelska b själv.

Av sandra - 24 september 2007 19:46

När jag såg allting så kändes det precis som om någon slog mig hårt i magen, luften slutade cirkulera och allting bara upphörde en minut medan någon inne i huvudet sa att du är en jävla idiot..


Ibland förstår jag inte varför vissa säger eller gör som de gör, om de inte ens menar det de säger/gör?! Är det inte 100 gånger bättre att säga sanning istället för att ljuga? När vissa personer säger något till mig så måste jag alltid ta det med en nypa salt, för jag vet inte längre om det är ett påhitt eller om det är sanning? För om någon har ljugit för en 7 av 10 gånger, så är det jävligt svårt att lita på dem sen. Varför ens ljuga för mig? Menar inte direkt så att jag blir sur över saker och ting, blir en miljon gånger surare om man ljuger..


Sen en annan sak, när man frågar någonting och pratar om det flera flera gånger och det är samma svar hela jävla tiden, och sen ser man en sak som inte stämmer med det som man har fått svar på. Vad fan ska man göra då? Blir förvirrad av sånt, varför ens kläcka ut sig något? Det är inte direkt småsaker man har pratat om .. Gaaaaaah!


Och alla fördomar alla har om folk? Fel att tänka sig in i den personens situation eller tänka "ifall det var jag", det är nästan så jag går runt och hoppas på en massa "otäcka" saker så varenda en kan tänka ett steg längre och kanske få en inblick i hur det är, istället för att skaffa tankar utifrån det man läser eller hör.


Är så jävla irriterad så jag vet inte vad jag ska göra längre, har fått skriva av mig lite granna nu iallafall .. Visst jag är inte perfekt, men jag låsas inte inför andra eller ljuger för kompisar. Har levt på båda sidorna så jag har fått en inblick i det jag pratar om.

Ännu en jobbig dag imorgon, kanske lika bra att gå och lägga sig och dra något gammalt över sig. Hejdå!

Av sandra - 24 september 2007 16:12

Fixade till mina cementfat idag, de blev riktigt bra enligt mig, hoppas jag får ta hem det med bladguld? Ska försöka fixa bild på dem imorgon och lägga in. Just ja imorgon blir det förändring på hög nivå hoppas jag på, sen har jag engelska ord tills imorgon och smart som jag är så lämnar jag in min dator för de skulle fixa den. Jätte smart och jag har inte hunnit träna på orden, inte likt mig får försöka träna imorgon på samhälle. Måste även ta tag i historian.


Nu ska jag fylla vattenflaskan och fixa rosorna sen ska jag gå till friskis och träna ett spinningpass! Börjar få ont i halsen också, YES!

Av sandra - 23 september 2007 11:19

Igår somnade jag runt 9 och vaknade imorse halv 10, utvilad och det var verkligen jätte skönt och behövligt :) Nu ska jag strax gå ner och avverka några timmar på max, men ska vara i serveringen till dagens ära. Dock så har jag inte varit där ute så mycket, men får väll fråga mig fram. Emilie skulle egenltigen ha de här passet så jag undrar vad som har hänt med henne?


Imorgon ska jag inte följa med till krematoriet tror jag, bättre att jag är och tränar på buketten på skolan, och på latinorden + engelskan som jag inte ens har börjat med. Försökte lite igår innan jag skulle sova men ögonen föll ihop hela tiden..


Ikväll när jag har slutat så ska jag och mamma gå bort till mormor och hälsa på och fika.. Skulle egentligen behöva plugga men jag får ta med mig lite dit.. Ne nu måste jag borsta tänderna och sedan bege mig neråt, får hoppas att de här timmarna går fort förbi.. Räknade ut att jag kanske får 2000 för september, det skulle vara skönt :)

nej tandborstning var det, tjolahopp

Av sandra - 22 september 2007 19:14

Igår somnade jag som en stock när jag la mig vid 10, (varför säger man egentligen somnar som en stock?) och imorse när jag vaknade så kändes allting jätte skönt var utvilad och allt :) Har varit en ganska lugn dag idag faktiskt, hela dagen har varit konstig tycker jag, tog på mig ett serveringspass imorgon 12-18 :) härligt tycker jag, eller mindre härligt när jag inser att jag inte riktigt kan allt på latinen och engelskan har jag inte kollat på än ;O


ska duscha och värma mer paj nu, och nu ska jag plugga! Sen ska jag se på svenssonsvensson :D får se om jag orkar göra något ikväll eller om den blir tidig idag också. Kom förresten in vääärldens sötaste unge, hon kanske var 3 år och ja :D .. justja, fick mms av pappa förut på adam, och hua vad söt min prins är.. Får tårar i ögonen så fort jag ser lillskiten och en knut i magen av längtan, måste fixa så jag kan åka ner till honom det är ju nu dem är i deras bästa år :D

Nej duschen var det, puuuuuuuuuuuuss!

Av sandra - 21 september 2007 21:36

Idag bjöd jag min kära syster på biteline, mums vad gott det var. Synd bara att ena som jobbade där var så jävla sur så det fanns inte! Sånt gillar vi inte.. Sen på psykologin blev jag jätte sugen på en kanin så jag skickade sms till mamma, så fick jag svar; till middag? vet inte hur man tillagar kanin. Är du galen?

Så hela eftermiddagen har gått åt till att tjata mig till en, men inte gav hon med sig. Eller om jag betalde 2000 spänn till henne varje månad, tyckte att hon iallafall kunde ha sagt 500 så det fanns någon chans för mig. Men jag får nog glömma den där idén med en kanin, men tänk vad mysigt på vinterkvällarna ochd endär skuttar runt i sängen :D


Vi åkte tll max och käkade middag, så kommer kära Emilie ut med schemat så jag kunde skriva av det. 3 pass i oktober varav ett är nattpass 20-05.00 tur att det är på en lördag .. Får väll iallafall en tusing extra, och det är ju inte illa det heller! Imorgon jobbar jag 10-19, ska bli skönt faktiskt.


Har skrivit hur många gånger som helst att jag ska plugga men har aldrig gjort det? Måste verkligen läsa igenom latinen nu innan jag ska sova, tyvärr ser sängen för inbjudande ut så kanske bäst att sätta fart nu?

Gonatt


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se