Alla inlägg under september 2007

Av sandra - 20 september 2007 18:55

Hm, kanske är lika bra att skita i det och göra en egen sak? Låter allt för mycket frestande ..

ANNONS
Av sandra - 20 september 2007 11:42

Idag är det friluftsdag med skolan, brännboll på södra. Men eftersom jag inte ville vara där uppe och springa i kylan så stannade jag hemma idag.. Kan tänka vad halva klassen säger om en när man inte är där, men som marie sa det är upp till var och en :) och jag behöver faktiskt en ensam dag hemma ..


Vaknade vid 10 och var helt förvirrad, huvudet kändes jätte tungt och jag kände att jag kunde sova några timmar till. Men skolklockan tvärs över gatan började ringa och då var det omöjligt att kliva upp.. Har hunnit slänga i lite tvätt i tvättmaskinen, duschat och gjort inpackningar och grejs.. Nu ska jag plugga engelska och latin. Hade tänkt sköta om mig själv idag och äta ordentligt. Men det sket sig direkt när jag såg godisskålen så min frukost har varit lite choklad och lakris.. Men ska göra några goda mackor till lunch tror jag :)


Får väll hoppas att det går någerlunda bra för klassen idag, skulle nog inte göra så stor skillnad om jag var med eller inte .. Men lycka till :)

puss

ANNONS
Av sandra - 19 september 2007 16:48

Just nu sitter jag och missbrukar Nelly furtados låt te busque .. Så himla bra är låten tycker jag, synd bara att jag inte kan spanska .. Vilket jag skulle vilja läsa nu men det skulle bli allt för mycket.. Ångrar så mycket att jag inte läste mer språk i 1an lr 2an .. Tänk vad mycket mer poäng man hade då ..


Ska strax gå och träna, corepass blir det idag .. Fick utrbrott på floristiken förut iallafall och ångrar hela tiden att jag valde att gå kvar, kunde mycket hellre bytt till hotell och resturang!


Nu ska jag skriva lite mer på veckans case så jag blir klar med det, ska mejla det till henne sen så jag får veta om det rätt lr inte ^^ Sen ska jag gå och träna som sagt var, är inte ett dugg hungrig konstigt nog ..


Just ja, igår var vi ju och kikade på kärlek på meny, så grymt bra film! Rekomenderar att de sen, satt och grät halva filmen. Dels för att den var sorlig och dels för att jag inser vilken jävla tur jag har haft ..


Av sandra - 18 september 2007 20:03

Hm skulle ju vara kul och veta vilka alla läsare är?


ska strax gå ner till bion, ska se kärlek på menyn :) jag tycker catharina zeta jones är så himla bra, gillar henne i den där zorro filmen. Så jag hoppas hon är minst lika bra nu :) men alla som har sett filmen tycker den är jätte bra, så jag får väll lita på dem då..


Mamma och jag fick något ryck förut och åkte hem till syrran för att låna hennes dammsugare, så nu har jag städat rummet också, luktar så himla gott när man har städat sen har jag tänt en miljon doftljus också .. De enda jag gillar med hösten är att man kan ha ljus tända, resten är bara onjödigt..


ringde och bokade tandläkartid förut, och jävlar vad sur kärringen var som svarade .. Lät som om det var jättejätte jobbigt när jag frågade om de fanns någon som var ledig, då fick jag 4 oktober 7.40 YEES! hade kunnat fråga om någon annan men jag har en känsla att jag har hål så det är lika bra att gå och få allting överstökat..


Nej nu ska jag göra så mitt hår se osmutsigt ut (hur man nu gör det), blir fett direkt när jag har haft spray och grejs i, en aningens jobbigt..

Av sandra - 18 september 2007 16:24

Hade redovisning på samhälle idag och sen efter lunch så fixade jag och sandra upp borden i klassrummet, hoppas det blir bättre där inne när vi har fått allting och så :)


Sen följde jag med Sandra när hon skulle tatuera sig, blev ju jätte fin :) Frida följde också med, längesen man såg den tjejen .. Haha  fick världens skrattanfall där inne men jag fick itne berätta för Frida :( men jag skrattade så jag fick ont i magen .. Sen kom det blod ut från tatueringen, så älvan fick blod ur munnen och ögonen och från spöet, det såg lite små lustigt ut.. Bild kommer där nere ..


nu ska jag gå och fika något, ska på bio ikväll kärlek nånting heter den ^^

pusssss

Av sandra - 17 september 2007 16:18

Idag har vi faktiskt inte gjort något vettigt alls, flyttade in alla krukor och skit i ett av grupprummen och städade där, sen så exponerade vi i butiken .. Ganska lugn dag med andra ord, skönt för mig som är jätte trött..


kom på en sak förut, (de här är riktat till sandra och sabrina) när vi säljer biljetter till kanske 40 elever för 100 kr styck .. Så har vi 4000 + 300, så borde vi kunna köpa dricka där från vasa?


Känns inte som om vi kommer någon vart med våran fest men ändå så känns det som om vi gör det, någon som har en scen att låna ut?! För vart sjutton får man tag på en sån, sen så behöver vi torris, och om någon som läser de här och har de eller känner någon som kan fixa så får ni gärna höra av er :)


ska käka något nu och sen plugga och sen tv/sova, för den som nu ville veta min plan. Hejdå

Av sandra - 16 september 2007 21:17

Jag är jätte trött, hade sett framemot att få sova ihelgen eftersom jag känner att stressen lurar runt hörnet nu. Men icke, igår var vi ut och dansade till mange och han någon annan, eller de spelade skivor ^^ strunt samma, när de stängde så åkte vi hem direkt för jag längtade efter min säng .. Sen ringde klockan allt för tidigt tyckte jag, varit ganska lugnt idag eller på eftermiddagen så blev de jättemycket folk och pommesen tog slut hela tiden eftersom carro hade typ 10 beställnigar som skulle packas ..Men man såg ljuset i tunneln även där ^^


nu ska jag lägga mig och träna på engelskan och fundera på hur jag ska göra i veckan .. Hade inte tänkt gå på brännbollen iallafall, menmen en tag i taget! Längtar efter att få sova en hel natt och en hel morgon faktiskt, och det kommer jag få göra nästa söndag YEY !!! kuljul och jag är allt för trött och sitter och svamlar på om en massa skit saker ..


Gonatt och sov så gott, jag saknar dig i massvis!

Av sandra - 15 september 2007 23:12

Hm normalt när syrran sitter och säger " men skynda dig att dricka nu, gud vad segt du dricker" :D jaja ska väll snart röra på oss ner till stadshuset lr vad de nu kallas  stadshusverandan kanske? jaja strunt samma same place .. Känns kul när jag håller på att soomnar YES! Jaja blåser som en storm " de blåser till storm jätten jorm" syrran spelade upp en massa dunderklumpen låtar förut, haa underbaraste filmen någonsin ...


ne ska spreja på håret lite mer så det inte flyger åt alla håll och kanter när vi lämnar vår varma lägenhet, sen ska jag kissa och sen dricka upp den allra sista cidern, förövrigt är de bra att gå ut när man har haft ont i huvudet halva dagen ..


puuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssssssssss

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se