Alla inlägg under september 2007

Av sandra - 4 september 2007 13:51

Sitter och har engelska b nu, och jag håller på att kissa på mig .. Det verkar ska gå rätt bra på den här kursen, faktiskt .. Sen fixade vi så att sabben läser psykologi och foto a med mig, då slipper jag bli "ensam" .. Måste börja skriva på min fördjupning om hundraåriga kriget mellan england och frankrike också, men hade tänkt att jag kunde skriva lite om det på tåget när vi åker till sthlm på lördag :D


Syster kommer hem imorgon, sköntskönt, blä på att hon är brunare än mig nu ;o aja nu är rasten slut och jag ska bekymra mig för att jag känner mig fattig ..

ANNONS
Av sandra - 3 september 2007 20:00

Imorse hade jag bestämt mig för att gå till skolan, men så såg jag att sabben skulle vara hemma så då var det bara att gå iallafall .. Väl där började jag gråta när vi gick igenom schemat på floristiken. Vill verkligen inte ha den kursen, synd som fan att den är obligatorisk .. Men det är bara 14 veckor, det borde jag härda ut? Får ta en dag i taget, och inte oroa mig för det vi ska göra om 4 veckor..


Var på ikea med mamma sen, tänkte se om jag hittade några skor men ikea är så himla dåligt, hittade iaf 2 linnen på någon ny affär där :)


På onsdag har jag dragit med pappa på ett core pass, eftersom vi både behöver träna så är det lika bra att jag tvingar med honom. Plus att jag slipper gå dit, fast hade tänkt gå hem faktiskt..


Nu ska jag duscha och sen kika på tv lite och äta kiwi, har fått nått tjing på kiwi nu så himla gott.


adjökenANNONS
Av sandra - 2 september 2007 17:18

Har fortfarande inte ätit sen igår vid 15.00, eller åt 2 mackor förut.. Är så hungrig att jag inte längre känner att jag är hungrig, sjukt!


Sen är det så svarta moln över mig nu, kul om det börjar åska vad fan ska jag göra då?


Vet inte om jag orkar gå imorgon, visst jag skulle behöva det för att få reda på engelskan och fixa upplägget med historia kursen. Kanske går fram till lunch iallafall..


 Ska dricka lite vatten nu, kanske hjälper mot hunger? kan inte ta ipren mot huvudvärken heller, kanske inte så bra att ta det med fastande mage.

Av sandra - 1 september 2007 22:30

Fick iallafall stå i driven förut idag i typ 1 timme, och tidigare har jag bara stått där i 1 minut, max 2 .. Fast det gick bra, var ju inte så mycket bilar som tur var :) Men allt blir så rörigt iallafall, menmen ..


Nu har jag lugnat ner mig, men är fortfarande grymt hungrig och ingen hemkörning finns det som kan ta emot kort! Bajs, och om jag äter upp brödet jag har med mig så finns det ingenting tills imorgon, sen blåser det iskallt här så jag funderar på att ta en varm dusch .. Skulle lätt kunna bo i den här lägenheten, ifall tven fungerade.. Så underbar mysig är den, synd bara med grannarna som har stått och kikat in med kikare ;o

Av sandra - 1 september 2007 21:35

AAAAAAHsodk +023e kajcsndaskldm fucking less jag är nu ..


Imorse ringde mamma och frågade om ajg skulle följa med henne och nån hon kände och hans son ut ikväll .. och först ville jag inte men sen var  de tydligen försent när jag sa att jag inte ville, så då sköt jag undan alla andra planer jag hade för att vara med dem .. Så när jag har slutat så har jag fått sms " det blir inget ikväll saqib ska komma, lust att bo i annas lägenhet?"


och visst kan ajg göra det tänker jag först och säger ja, innan jagk ommit på att hon inte har någon tv ochför att sitta vid internet måste man sitta i köket!! för vad är mest rättvist? att jag ska släpa med mig 2 datorer i olika väskor, mat, en väska med kläder och träningskläder och få sitta här ensam och inte ha någonting att göra, än att 2 människor med betydligt mindre packning, egen bil för att åka och handla mat och de behöver ingen tv lr internet


Sen blev jag så jävla less så jag släpade med mig de jag behövde, får ge upp mina jävla planer för morgondagen .. Plus att jagi nte har någon mat med mig och härifrån är det inte så roligt att gå och handla något för det blir så långt, så jag får väll äta smör hela dagen imorgon då?


sen kan ingen komma och göra mig sällskap heller imorgon natt (tror jag skickat sms till hela telefonlistan), så jag är så jävla less !!!!!!!!!!!

Av sandra - 1 september 2007 04:30

nu ska jag snart sova, mycket mysigt att komma hem till nybäddad säng och så tog jag fram mitt duntäcke till "min" sida..


Förut så gjorde jag illa mig på fingret så det börja blöda rätt mycket och en stor skinnflisa blev förstörd typ, då fick jag en minikondom att trä på fingret :D haha tyckte det var lite småäckligt sen ..

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se