Direktlänk till inlägg 1 oktober 2007

tankar om livet och lite till

Av sandra - 1 oktober 2007 21:06

Idag blir det många inlägg, men skit samma kom och tänkte på en sak, att om ungefär 250 dagar så tar jag studenten, då har jag ägnat halva mitt liv åt skolan.. Tänk känslan att få stå där den dagen, vad läskigt egentligen. Menar nu har jag har haft en trygghet i 12 år, haft någonstans att gå varje dag men nästa sommar så kommer jag vara helt fri.. Då kommer jag behöva försörja mig själv och kommer inte få 1050 kronor in på kontot varje månad, det är lite dumt borde ju få ett startbidrag av kommunen ;)


Undra hur livet kommer att sluta, kommer jag åka till USA? Vad kommer hända där nere, tänk om jag träffar drömprinsen och gifter mig rik där nere och få bo granne med jennifer aniston. Man egentligen aldrig säga aldrig, eller kommer jag sluta med att jag får något skit jobb och bor hemma hos mamma halva livet? Kommer jag få leva min 100e dag i liv och få ha mina barnbarnsbarns springande kring fötterna då? Jag är iallafall den förste i familjen Westerberg som har tagit studenten, ganska bra gjort av mig. Varken mamma eller syrran tog den, undra om pappa tog studenten?


Nej jag längtar som fan tills den 12 (?) juni 2008, för då är det jag som står där på tonhallen och gapar att jag har tagit studenten, och du borde stå där nere och kolla på!


ps. nu ska jag poppa popcorn och krypa ner i sängen för att kolla på just my luck. Imorgon ska jag ha jobbig engelska och ska se om jag kan byta till floristklassen ist för jag känner mig helt borta bland frisörerna, förresten kanske jag ska ge dem en chans först. ds.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se