Direktlänk till inlägg 12 oktober 2007

a little bit of love for me

Av sandra - 12 oktober 2007 21:58

usch vad jag känner mig äcklig, vi köpte pizza förut och jag som inte äter de köpte en ändå bara för att se om jag tyckte om det nu. Men det gjorde jag ju inte, vilket är lika bra det kanske? Men jag känner mig så grymt onyttig och äcklad, imorgon blir det ingen mat på jobbet iallafall!


Eftersom jag gäspade hundrafemtio gånger när jag gick hem så gick jag och la mig i sängen direkt när jag kom hem, och somnade i 2 timmar, var så himla skönt.. Vaknade av att telefon ringde och jag satt mig rakt upp och ner i sängen och skrek surt till syrran ; jag har inga pengar!! .. Det som jag tänkte säga var att jag inte hade någon telefon här inne..


Nu ska jag se om det är någon rolig inne på msn annars så sätter jag på en film, våran dosa till tven fungerar ju inte eftersom det är slut på batterier och jag orkar faktiskt inte gå ner på affären..


Just ja, förut på psykologin så skulle vi ut på stan och göra olika saker för att se hur folk reagerade.. Ena som vi gjorde var att vi tappade en vante bland en massa folk, men ingen jävel reagerade då? Men när jag och Emma frågade efter 5 kronor till bussen så fick vi de ..


Ha en trevlig fredagskväll/natt alla, lägger upp lite bilder här nere på vad jag gjort i skolan den senaste tiden..

(Ena bilden är ett cementfat som jag har format av cement, en bild är en skål som jag gjort av ståltråd och en annan bild är på en krans vi gjorde den här veckan :) )

 
ANNONS
 
Maalin

Maalin

12 oktober 2007 22:10

ja de gör jag gärna :p marie frågade nyss oxå. skulle va jättekul :p

http://malinsofiacalmebring.blogg.se

 
Petrus

Petrus

13 oktober 2007 01:05

Du länkar inte mig. :/ taskigt av dig.

http://petrusnyquist.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se