Direktlänk till inlägg 17 oktober 2007

allt är inte riktat mot dig, hade inte ens en tanke om dig..

Av sandra - 17 oktober 2007 15:51

Usch, på fredag ska vi bara se film på psykologin och det betyder att jag kommer somna. Är jämt påväg att somna när det är film, och idag var det nästan en plåga..


Provade iallafall studentmössan idag, känns egentligen overkligt? Men om ni vill veta hur den ser ut så är det bara att vara uppe vid tonhallen den 11 juni ;)


Ska snart iväg på ett core pass, häääärligt! Ska försöka samla kraft så jag orkar gå och spinna imorgon också .. Har satt upp mitt mål, 5 cm i magen ska bort innan jul.. Vill få upp muskler, jag vill inte gå ner i viktig eftersom jag redan är underviktig .. Kanske gå upp lite och få mer muskler? Jaja ska iaf träna bort 5 cm runt magen innan den 31 december!


Jag vill jätte gärna åka ner till Tyskland och gå i de gamla lägren (glömt bort namnet nu) där de dödade judarna .. Har velat de jätte länge, och nu när en tjej på jobbet hade åkt så blir jag ännu mer sugen .. Det är nog bra för en, för att få en tanke hur jävla bra liv vi har egentligen ..


Ska lägga i en tvätt i maskinen nu och läsa lite inför samhälleprovet imorgon, det där jätteviktiga som vi gick igenom i tisdags är så krångligt!

puss och kram!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se