Direktlänk till inlägg 25 oktober 2007

i don

Av sandra - 25 oktober 2007 19:22

I tisdags så var jag hemma, så efter lunch så tog jag på mig lite kläder och gick ut i det sköna höstvädret. Var verkligen super skönt ute, tog en promenad till sidsjön och ett varv runt där och sedan hem igen :) Sen på kvällen fick jag skjuts bort till spinningen och gick hem sen..


Igår hade vi gravsmyckning på floristiken, så då gjorde jag en jätte nalle av halm som jag sen klädde i gran! Vart så himla söt faktiskt ..


Det är några få i mitt liv som har gjort att jag stannat till och tänkt efter en gång, för att sedan välja en annan väg. Men den här gången så är jag helt vilsen, vet inte om jag ska fortsätta framåt eller svänga in på ett annat spår.. Du har gjort det så himla krångligt för mig, är verkligen helt confuseed. Kanske dags att byta riktningen helt? Men vem är jag om jag inte är den jag är nu?


Ska ta och duscha nu, får se vad jag hittar på sen! Bestämt mig för att gå en stund imorgon förmiddag iallafall.. Kanske hittar vem jag är gömd någonstans på skolan...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se