Direktlänk till inlägg 27 oktober 2007

I don't love you no more

Av sandra - 27 oktober 2007 14:15

Imorse när klockan ringde kvart över 7 så trodde jag att jag skulle avliva var så himla trött... Men jag klev upp och gjorde mig iordning för att gå ut i kylan och gå till friskis, där pappa väntade på lilla mig.. Nu sitter vi och kollar på fotboll och äter chips.. Jag kikade på beck förut, tycker inte om filmer där slutet är tydligt..


Jaja, igår så hade vår kära mentor köpt fika :D bullar, araxbollar, kakor och cider :) hon är riktigt snäll ibland hon! Sen åkte jag hem till mormor och mådde dåligt innan jag fick skjuts ner till jobbet för att avverka 4 timmar.. När jag kom hem så flyttade vi in skåpet i mitt rum, blev inte riktigt som jag tänkt mig menmen får duga! Sen var jag så smart som drog ut alla internet + tv sladdar från den där boxen där de ska sitta, så sen hade jag ingen aning om vilken sladd som skulle sitta var.. Det var lite osmart gjort av mig tycker jag..


Nu ska vi strax gå ner och köpa mat, emilie ringde och frågade om jag kunde  jobba ikväll. Men eftersom jag inte har träffat pappa på flera månader så kunde jag inte det. Ska jobba imorgon 11-20 .. Jaja nu ska jag kika runt lite, fick en massa filmer förut av pappa :D

 Trevlig helg


 
ANNONS
 
Ingen bild

emilie

1 november 2007 23:17

Men du det gör inget att du inte tog passet .. du brukar ju ställa upp jämt annars så! =D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se