Alla inlägg under oktober 2007

Av sandra - 22 oktober 2007 18:18

Eftersom min snygging dissade mig på lunchen i fredags så tog vi vår romatiska lunch idag istället :) det var verkligen jätte längesen sen vi umgicks, inge bra tycker jag!


Gjorde gravsmyckning idag på floristiken, hade tänkt göra latinprovet idag men eftersom alla andra ska göra de på onsdag så gör jag det då också :)


Efteråt gick jag och cissi på stan och provade balklänningar, och jag har bestämt att jag ska ha en enkel svart klänning och ha nått fint i midjan .. Har ingen större lust att lägga ut 2000 kr på en klänning som jag kan använda 1 gång.


Ikväll ska jag gå och lägga mig jätte tidigt, har varit cptrött hela dagen tror vädret har ett finger med i leken ..Det blir utgång den 3 november med, roligt! Nu ska jag käka och sen kika lite på tv och dricka de supergoda téet jag köpte idag (luktade iallafall JÄTTE gott)

puss

ANNONS
Av sandra - 21 oktober 2007 22:57

haha, vet inte om jag ska gråta eller skratta? Så himla patetiskt så det finns inte, varför ens yttra sig?! De enda jag vill veta kommer jag aldrig få veta eftersom jag aldrig kommer att få svar, vad fan vill du egentligen?! Tur för mig att jag tagit lärdom av allting jag varit med om, så dig kommer jag alltid ha placerat på en lägre nivå..


Nu är klockan 11 och det är ekot på p3, kanske bäst att lägga sig ner i sängen iallafall? kommer inte somna i första taget iallafall pga smärtorna i magen! Gonatt till er som ska sova iallafall.

ANNONS
Av sandra - 21 oktober 2007 21:32

Kom hem för en halvtimme sen kanske, jag, mamma, sofie och josefin gick till jop's och käkade förut :) gott och mysigt! Nu vill jag bara ta en tablett som kan spola tillbaka tiden ett par timmar och sen sova bort några månader!


Gaah, måste nog börja ta upp kontakten med min psykolog igen, börjar må dåligt igen. Fast jag tror det har att göra med att vintern är påväg och julen. Helst av allt skulle jag kunna stå på max och jobba hela julafton, från klockan 8 på morgon till 5 på natten.. Vill inte fira jul, jag tror att ingen förstår hur förstörd julen egentligen är för mig, all julkänsla är borta med vinden..


Ska göra mig iordning nu och sedan plugga latin/engelska! Gonatt

Av sandra - 21 oktober 2007 18:26

Gårdagen var rolig, blev lite paff vissa stunder också.. Haha min blick som jag gav cissi när jag insåg en sak ;D  .. Jaja, kan sammanfatta kvällen som rolig och katastrofisk!


Ska ut och käka med mamma och några andra nu, har grymt ont i magen också .. Frida kanske skulle komma sen så vi kan ta en fika, men får se vart de slutar :)

 Puss & Kram

Av sandra - 20 oktober 2007 20:23

Gud vad dagen har gått sakta, fick lunch ganska tidigt och då går allting jätte sakta.. Nu är jag snart klar, ska bara pimpla i mig den här cidern sen ska jag ner på ica ..


Ska troligtvis jobba imorgon halv 12 :/ seegt .. Men jag är för hjärtlig för att säga nej ;D


Ne nu ska jag gå ner, puss och kram


Av sandra - 18 oktober 2007 19:15

Usch jag mår jätte illa, inte alls roligt utan mer jobbigt .. Fick ett samtal av jobbet alldeles nyss, och jag blev förvånadsvärt glad över att jag ska få jobba 10-19 på lördag.. Konstigt, men det är ett ganska skönt pass så :)

 Sen när jag slutat jobba så får jag skynda mig hem och göra mig iordning och sen traska ner på stan. Ungefär halva klassen ska ut på lördag :) ännu rooligare!


Hade prov i samhälle idag, gick ganska så bra .. Hoppas på ett G iallafall, han skulle rätta historia provet tills imorgon ;o vet inte riktigt om jag vill få reda på det!


Nu ska jag plugga på latinen och engelskan, tänkte göra historia uppgiften men jag förstod inte så mycket. Behöver gå på bibblan och låna böcker, kanske gör det imorgon..

puss och kram!

Av sandra - 18 oktober 2007 08:24

Jag bytte örhängen igår, vilket inte blev så himla lyckat för ena örat börjar bråka igen ;/ nooot good! Men det får vara så, hela örsnibben är uppsvullen :D


Jag är svintrött på allt och alla just nu, fel att bara ge upp ? Ska bli skönt med helg och bara slippa allting ..


Nu ska jag plantera några krukväxter, sen i em har vi samhälle prov.. Känns som om jag har lite koll på det nu  ..


Jag vill ha sommar nu, inte ha någon äcklig vinter.

Av sandra - 17 oktober 2007 15:51

Usch, på fredag ska vi bara se film på psykologin och det betyder att jag kommer somna. Är jämt påväg att somna när det är film, och idag var det nästan en plåga..


Provade iallafall studentmössan idag, känns egentligen overkligt? Men om ni vill veta hur den ser ut så är det bara att vara uppe vid tonhallen den 11 juni ;)


Ska snart iväg på ett core pass, häääärligt! Ska försöka samla kraft så jag orkar gå och spinna imorgon också .. Har satt upp mitt mål, 5 cm i magen ska bort innan jul.. Vill få upp muskler, jag vill inte gå ner i viktig eftersom jag redan är underviktig .. Kanske gå upp lite och få mer muskler? Jaja ska iaf träna bort 5 cm runt magen innan den 31 december!


Jag vill jätte gärna åka ner till Tyskland och gå i de gamla lägren (glömt bort namnet nu) där de dödade judarna .. Har velat de jätte länge, och nu när en tjej på jobbet hade åkt så blir jag ännu mer sugen .. Det är nog bra för en, för att få en tanke hur jävla bra liv vi har egentligen ..


Ska lägga i en tvätt i maskinen nu och läsa lite inför samhälleprovet imorgon, det där jätteviktiga som vi gick igenom i tisdags är så krångligt!

puss och kram!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se