Alla inlägg under oktober 2007

Av sandra - 16 oktober 2007 17:09

äh jag ger upp, du ligger nu lågt i mina ögon.. Dina signaler visar klart och tydligt och jag tänker inte ta initativet i någonting längre, upp till dig nu! Ingen idé att prata med en vägg.

ANNONS
Av sandra - 16 oktober 2007 16:14

Hade historiaprov förut, det gick sådär. Svarade på alla frågor utom 3 så jag hoppas att jag kan skrapa ihop lite poäng :) Dagen har gått oerhört fort, vilket jag är glad över. Nu inväntar jag på att återställningen på min hp dator ska bli klar, bara 18 minuter kvar nu, och jag hoppas på att det räcker med den där så jag inte måste formatera om den.. För då kommer det dröja innan jag kan använda den, eftersom pappa ska in med alla word program och f-secure. Men med min vanliga otur så lär det ju inte fungera.


Bara 2 veckor kvar nu innan vi har lov, SKÖNT! Ska snart iväg och spinna sen ska jag träna på samhälleprovet + latinen.. Tänkte fixa historiauppgiften nästa vecka kanske? Jaja det lär ordna sig.


JUSTJA jag är jätte kinkig när jag ska byta örhängen, så förut råkade jag slå till örat så ena örhänget åkte ut, KULJUL. Fast det kändes ju inget när jag satt in den igen höhö, men nu har jag ingen plopp att ha där bak.. Ska gå och leta efter en nu, det är bara 15 minuter kvar nu innan sanningens ögonblick!

 hej då idioter


uppd.
Jag hittade ingen plopp, vilket inte kommer fungera så bra när jag ska duscha/sova sen .. poooop, får se om syrran har något som passar eller om mamma har, vilket jag hoppas på. Datorn gick igång iallfall, det är bra. Men allting är borta ändå fastän det inte skulle vara de. Så jag skulle få vägledning i telefon av min kära fader sen hur jag fixar till altling sen.. I will be a computernerd soon! 

ANNONS
Av sandra - 16 oktober 2007 08:33

Grattis till mig som gick till skolan idag fastän att jag mår skit, förstår inte själv hur jag orkar vara här riktigt.. Men det fungerar ju iallafall tydligen.


Det dunkar i mitt öra, för jag råkade platta lite där förut när jag plattade håret ;/ är inte direkt det skönaste..


Ska ha samhälle nu sen engelska.. Ska gå och spinna ikväll, var även igår och tränade hur skönt som helst, sen ska jag gå på core imorgon och spinning på torsdag igen, HÄRLIGT! det ända som får mig att må bra nu är träningen resten är bara skit..

Av sandra - 15 oktober 2007 15:10

Fick sluta tidigt idag, vilket var jätte skön OCH så slapp vi blommor idag! Gick även bort på marielles för att köpa ny foundation, den kostade ungefär bara 380 spänn. Men den räcker ju i lite mer än ett halv år, så det är bra.


Eftesom vi fick sluta tidigt så tänkte jag gå och spinna klockan 5, häärligt! Känner att jag verkligen behöver röra på mig eftersom jag aldrig gick i torsdags. På lördag ska jag kanske följa med ut med några tjejer från klassen :) fun!


Nej ska plugga lite på engelska orden innan vi åker iväg, tror även jag är klar med samhälleuppgiften om jag har gjort rätt på den vill säga :)

 puss!

Av sandra - 15 oktober 2007 07:21

Fysjutton vad jag är trött, jag lyckades hålla mig vaken hela dagen igår ..  Började må jätte illa bara för att jag var så trött .. Klockan 9 gick jag och la mig och somnade som en stock, skulle ha kunnat sovit några timmar till känner jag! Det är så jobbigt när jag är trött för då silar de riktiga känslorna fram och de syns bättre..


Nu ska jag iallafall fixa mig lite och ta något att fika, sen är det skola för hela slanten som gäller.. Hoppas vi slipper blommor idag!


Ha en bra dag, puss och kram

Av sandra - 14 oktober 2007 13:54

Nu sitter jag här nyduschad, var ganska så lugnt igår. Vilket var väldigt skönt för lilla mig, eller det blev lite folk vid 2 men inte så värst mycket tycker jag. När jag slutade hade jag 7 missade samtal och 5 sms? Ringde och väckte mamma som snällt åkte ner och hämtade mig i regnet <3 kom hem och gjorde ingenting, tror jag somnade vid halv 7!


Vaknade imorse vid 10 av att telefonen ringde, cirkus 4 timmars sömn för mig, var helt död i kroppen förut men nu har jag hur mycket energi som helst. Vill gå på spinning pass idag men det var bara kom igång pass och det vill jag inte gå på .. Behöver träna känner jag, kanske går en promenad sen?


Nu ska jag iallafall kika på engelska orden och historian, samt skriva anteckningar till samhälle provet.. Är jätte sugen på något onyttigt, som en massa chips och dipp! Aja ska ta mina tankar och gå och sätta på mig några kläder..

Njut av helgens sista dag :) kramar

Av sandra - 13 oktober 2007 19:16

Snart ska mamma skjutsa ner mig till jobbet. Hoppas verkligen det går bra idag för jag är inte på det bästa humöret vad som helst skulle kunna få mig att bryta ihop nu.. Allting känns så himla värdelöst, varför ens försöka?


Tårarna lurar runt hörnet, och nu vill jag bara gå ner och jobba så jag kan få komma hem och lägga mig i min trygga säng, där ingen kan komma och störa. Där jag kan få vara ensam med mina tankar och tårar.


Kramar från lilla mig

Av sandra - 13 oktober 2007 13:18

Snart har jag skrivit ihop en sida till de uppgiften i samhälle. Det går verkligen sämst att skriva och det känns som om jag gör helt fel? Micke får ta och kika på den på tisdag. Tänkte att jag skulle bli klar med den idag, har bara två "punkter" kvar och så ska jag fylla i lite i de andra punkterna sen ska jag skriva in alla delar in i varandra..


Hade nämligen tänkt försöka göra klar de mesta av pluggandet innan jag ska iväg och jobba.. Börjar 20.00 och slutar 05.00, úsch är inte alls peppad inför det. Men i slutändan är det pengar och egentligen är det bara att stå där och vara trevlig. Får hoppas att det är någon rolig som jobbar ikväll :)


Ne om jag ska bli klar med hälften av allt jag vill göra idag så är det nog bäst att sätta fart.. Ha en trevlig lördag nu, och njut av ledigheten :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se