Alla inlägg under oktober 2007

Av sandra - 12 oktober 2007 21:58

usch vad jag känner mig äcklig, vi köpte pizza förut och jag som inte äter de köpte en ändå bara för att se om jag tyckte om det nu. Men det gjorde jag ju inte, vilket är lika bra det kanske? Men jag känner mig så grymt onyttig och äcklad, imorgon blir det ingen mat på jobbet iallafall!


Eftersom jag gäspade hundrafemtio gånger när jag gick hem så gick jag och la mig i sängen direkt när jag kom hem, och somnade i 2 timmar, var så himla skönt.. Vaknade av att telefon ringde och jag satt mig rakt upp och ner i sängen och skrek surt till syrran ; jag har inga pengar!! .. Det som jag tänkte säga var att jag inte hade någon telefon här inne..


Nu ska jag se om det är någon rolig inne på msn annars så sätter jag på en film, våran dosa till tven fungerar ju inte eftersom det är slut på batterier och jag orkar faktiskt inte gå ner på affären..


Just ja, förut på psykologin så skulle vi ut på stan och göra olika saker för att se hur folk reagerade.. Ena som vi gjorde var att vi tappade en vante bland en massa folk, men ingen jävel reagerade då? Men när jag och Emma frågade efter 5 kronor till bussen så fick vi de ..


Ha en trevlig fredagskväll/natt alla, lägger upp lite bilder här nere på vad jag gjort i skolan den senaste tiden..

(Ena bilden är ett cementfat som jag har format av cement, en bild är en skål som jag gjort av ståltråd och en annan bild är på en krans vi gjorde den här veckan :) )

ANNONS
Av sandra - 10 oktober 2007 21:58

Jag har haft tur, att systra min överlevde bilolyckan, vet fan inte vart jag hade varit om hon inte hade gjort det, hade iallafall inte suttit här nu och varit glad över att hon finns! She is my air, love you bigsister!

ANNONS
Av sandra - 10 oktober 2007 20:17

psst. saknar frida lite granna, sist vi gjorde något var gf ;o skärpning på den fronten tycker jag!

Av sandra - 10 oktober 2007 20:03

Har nyss käkat lite och ska alldeles strax ta en varm och härlig dusch, men först tänkte jag skriva några rader här i..


Förut idag blev jag riktigt irriterad på Tina, först får jag ingen hjälp utan det är bara massa "snack" sen när jag tar mobilen för att kolla vad klockan var så sa hon och du leker inte med mobilen på lektionstid! Ah ska bli så jävla skönt att inte ha floristik på vårterminen..


Sen inser jag att jag saknar dig sjuuuukt mycket, visst du är helt jävla korkad och jag har jävligt svårt att tro på dig. Men ändå, den där kvällen var mysig fastän jag ångrar allting så himla mycket.


Idag på psykologin så fick vi se en film om en kvinna som hade gjort ett experiment, och alla personer som är mot invandrare borde se den.. Sen tänka sig själv hur sjukt jobbigt det är när någon särbehandlar en eller har fördomar om en.. Tänk om det skulle bli krig här i Sverige och vi var tvugna att fly så kommer vi till t.ex Spanien och där är det inte säkert att vi får plats eftersom vi är flyktingar. Då tror jag vi skulle tänka att jävla människor som inte kan ta emot oss, vi är ju helt vanliga människor vi också.. Jag kan bli jätte irriterad på alla som har fördomar om de "svarta" eller att de säger att de inte tycker om dem. Men ställ er en fråga då, vad fan har den där personen gjort just dig? Kanske inte så konstigt att vissa är som dem är för att vart dem än vänder sig så får de skit för ingenting "ah nu har det varit bråk igen säkert några invandrare som startat det", fast egentligen är det den norrländska sven 15 som har gjort det..

we all are same people with different colour

nu ska jag ta min efterlängtade dusch och sen baka en kladdkaka tror jag, puss & kram

Av sandra - 9 oktober 2007 13:57

Det är ganska jobbigt att sitta och höra på allt du säger, när jag vet ungefär hälften och att jag varit med om ungefär hälften.. Det har gått jätte bra att glömma allting men sen när jag hör dig prata så kommer alla minnen fram igen...


Jag är jätte hungrig och de luktar varma mackor här inne, det skulle vara super gott just nu.. Hade nyss sufix och prefix prov i engelskan, gick sådär kunde iallafall fylla i alla "luckor"..


Mamma och jag ska iväg och spinna ikväll, känns bra att ha kommit igång med träningen och att den "håller" i sig :)


Ska träna på engelska orden nu och räkna ner tills vi slutar, bara 1 och en halv timme kvar..

i will never forget you, and i wish that i could be with you every day.

Av sandra - 9 oktober 2007 08:28

Jag ville inte alls gå till skolan imorse, orkar absolut inte vara här. Allt var så jobbigt imorse, och när jag kom på att det är engelska så fick jag en klump i magen.. Vill bara vara hemma idag och gömma mig under täcker och låsas som om ingenting finns..


Varför ska jag hjälpa till när jag inte får någonting tillbaka för?


Ne ska ha samhälle nu och sen engelska, hoppas att dagen går fort så jag kan få komma hem snart :(

Av sandra - 8 oktober 2007 13:46

Till frida som klarade körkortet idag :D


Idag hade jag jätte ont i hela kroppen så jag stannade hemma, har försökt plugga lite och håller på med historia nu.. Men det är så jävla svårt att veta vad jag ska fördjupa mig i när jag inte ens har haft genomgångar på det? Men jag tror jag börjar få en kläm på det nu, ska bara komma ihåg en massa årtal..


Ska fortsätta med historian nu, sen har jag bara en

  • skriftlig uppgift i historia
  • 20 latinblommor
  • 25 engelska glosor
  • Suffix och prefix prov i engelska
  • skriftlig uppgift i samhälle
  • prov i samhälle

kvar att göra, känns som om det är en hel del.. Kanske lika bra att sätta fart nu då?

pusshej

Av sandra - 7 oktober 2007 19:19

I fredags var de kalas för Emma, det var riktigt roligt :) Käkade på bite line, gick hem till dem och förfestade lite innan vi gick ner till stan.. Synd att vi får gemenskapen nu i sista året, men vi får ta igen allt på alla fester som vi har framför oss.


Igår jobbade jag 9 timmar, och det första jag gjorde när jag skulle räkna min kassa var att tappa den i golvet, HURRA!! Men jag hade tur och hittade de där 1,50 som saknades. Gick ganska bra igår, sen åkte jag hem till mormor där allihopa var. Käkade rökta räkor och chiliaioli, och när vi åkte hem gjorde lilla familjen westerberg en god gärning och ringde polisen :)


Idag skulle jag försöka sova ut men lyckades inte så bra med det.. Senare under dagen så kom lars + barnen hit. Så jag har bara lekt/myst med dem heela dagen, lovely.


Nu ska jag ut och gå med systeryster tror jag? Sen måste jag verkligen plugga engelska och historia som jag har prov i på torsdag fanfanfan!

Hej då.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se