Alla inlägg under oktober 2007

Av sandra - 4 oktober 2007 20:04

nu har jag kommit hem efter ett spinningpass, skönt att avreagera sig lite. Gick dit och gick hem, och när jag var påväg hem så gick jag lite slingervägar .. Så kommer jag till en jätte brant backe, och jag orkade inte gå tillbaka för att gå en annan väg så var det bara att gå uppför. Det kändes i låren och vaderna kan jag lova..


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga lite, imorgon så ska jag få träffa söthannah, och den här gången får vi träffas i flera timmar istället för bara 5 minuter :D och det är underbart!


Ha en underbar kväll och passa er för mig eftersom jag är så hemsk :)

ANNONS
Av sandra - 4 oktober 2007 17:32

Hade tänkt strunta i träningen idag, men nu har jag så mycket inom mig som måste ut!! Känns som om jag exploderar snart! Snart låter jag alla vara eftersom jag bara är en stor idiot?


OJ vad jag är hemsk, men inte fan är det mitt fel att alla andra beter sig som dem gör så man blir illamående! Varför fråga när man inte tål att höra sanningen, eller just ja jag är ju en sån elak människa att jag inte borde få finnas!

ANNONS
Av sandra - 4 oktober 2007 06:32

Fy sjutton vad jag är trött, när klockan ringde vid kvart i 6 så tänkte jag nästan ringa och avboka tiden hos tandläkaren. Men eftersom jag tror att jag har hål så är det lika bra att gå dit, tyvärr.. Förstår inte varför jag skulle upp så tidigt och göra? Jag kan ändå inte äta frukost när jag vaknat tidigt..


Igår vad jag duktig och pluggade engelska nästintill hela kvällen, avbröt några timmar för att åka och käka på max med pappsen :) sen varvade jag uppgifterna med tvätten.. Nu ska jag bara träna på engelska glosorna och historia provet, latinen får vara ett litet tag.. Ska även iväg och spinna ikväll halv 7, måste även gå dit och gå hem för mamma är ju i Skövde..


Ska ta och skriva ner min dröm jag hade inatt till psykologin sen ska jag fixa några mackor som jag kan äta senare idag. Tjohej

Av sandra - 2 oktober 2007 19:41

Kom hem nyss från spinningen, mamma följde med idag :) och hon som jag tycker är så bra hade passet, kanon. Efteråt åkte vi på ica för att köpa mjölk, så skulle mamma ha nötter så såg vi cashewnötter med sourcream and onion smak och bbq smak, så jag var tvungen att ta några och de var riktigt goda faktiskt!


Nu ska vi käka sen ska jag hoppa in i duschen och kura ihop mig framför tven.


Kom och tänkte på dig förut, hur du sa att jag aldrig skulle förlora dig och vad som än hände så skulle jag kunna ringa så fort det var något. Men nu står jag här ensam och kan inte ringa dig, känns bara fel.. Ångrar så mycket den dagen, men ändå så ser jag det som en lärdom. Du har fan lärt mitt undermedvetna en hel del. Saknar dig, saknar våra kvällssamtal, våra sms och våra msnkonsverationer!

Av sandra - 2 oktober 2007 16:42

Usch vad jag är trött, la mig i sängen för att vila i 10 minuter förut, som blev 20 minuter och sen hade jag sovit i 1 timme. Och om jag sover på dagen så kan jag inte somna sen ikväll, menmen .. Ska iväg och spinna snart, så fort mamma kommer hem bara. Det ska bli roligt och härligt, känns så bra när dem säger att det är en låt kvar sen är vi framme och man lägger på all vikt som bara går ..


Fick min nästa historia uppgift idag, och de visade sig att jag ska ha prov nästa torsdag! Så roligt, eller inte. Har även engelska prov nästa vecka, 25 nya latinord, samhällsuppgift som ska skrivas + prov där och så engelska ord :)


Förut när jag jag skulle gå ner och köpa mat så möttes jag av ett gäng små skolbarn som var påväg till skolan. Och det är så sött när de går där på led och deras kommentarer och tankar om världen, ännu sötare är väll när man ser de där småkillarna som går och håller varandra i handen.. Hoppas jag kan få vara på ett dagis på min apu, det skulle vara toppen!

puss och kram!

Av sandra - 2 oktober 2007 07:23

Idag har jag jätte ont i huvudet, när jag satt mig upp i sängen så trodde jag att huvudet skulle explodera.. Så jag vet inte hur jag ska göra idag, ska iallafall gå ner och få uppgifter. Måste väll vara med på genomgången på samhälle så jag kan skriva uppgiften..


Ska fixa till håret lite nu och ta en dos ipren.. Hur sent jag än kliver upp så blir jag ändå klar jätte tidigt?


Ha en bra dag :)

Av sandra - 1 oktober 2007 21:06

Idag blir det många inlägg, men skit samma kom och tänkte på en sak, att om ungefär 250 dagar så tar jag studenten, då har jag ägnat halva mitt liv åt skolan.. Tänk känslan att få stå där den dagen, vad läskigt egentligen. Menar nu har jag har haft en trygghet i 12 år, haft någonstans att gå varje dag men nästa sommar så kommer jag vara helt fri.. Då kommer jag behöva försörja mig själv och kommer inte få 1050 kronor in på kontot varje månad, det är lite dumt borde ju få ett startbidrag av kommunen ;)


Undra hur livet kommer att sluta, kommer jag åka till USA? Vad kommer hända där nere, tänk om jag träffar drömprinsen och gifter mig rik där nere och få bo granne med jennifer aniston. Man egentligen aldrig säga aldrig, eller kommer jag sluta med att jag får något skit jobb och bor hemma hos mamma halva livet? Kommer jag få leva min 100e dag i liv och få ha mina barnbarnsbarns springande kring fötterna då? Jag är iallafall den förste i familjen Westerberg som har tagit studenten, ganska bra gjort av mig. Varken mamma eller syrran tog den, undra om pappa tog studenten?


Nej jag längtar som fan tills den 12 (?) juni 2008, för då är det jag som står där på tonhallen och gapar att jag har tagit studenten, och du borde stå där nere och kolla på!


ps. nu ska jag poppa popcorn och krypa ner i sängen för att kolla på just my luck. Imorgon ska jag ha jobbig engelska och ska se om jag kan byta till floristklassen ist för jag känner mig helt borta bland frisörerna, förresten kanske jag ska ge dem en chans först. ds.

Av sandra - 1 oktober 2007 20:03

Idag hade vårt skåp kommit in på IKEA men ville mamma åka och handla det ? Ne det ville hon förstås inte, tråkigt tycker jag som är ivrig på att möblera om. Förut när jag hade större rum så möblerade jag om minst 1 gång i veckan..


Funderar på om jag ska följa med Emma och gänget ut och käka på fredag? Skulle vara trevligt faktiskt :) Inte så ofta man gör sånt, sen kommer söööthannah upp också :D


Har kikat på las vegas hela dagen typ, det är så bra! Ska forsätta med det och ta lite glass med varma hallon, MUMS..


Te busqué

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se