Direktlänk till inlägg 10 november 2007

till dig från mig

Av sandra - 10 november 2007 23:18

Jag är så fruktansvärt less på dina bortförklaringar just nu så jag kan kräkas på dem.. Jag väntar i en vecka till sen är det dax för dig att bestämma dig, tänker inte vänta i hundrasjuttiofem år på något som inte ens kommer att hända! I mina ögon har du aldrig kunnat förändras, och du får fan ta och bevisa om du vill att jag ska ändra min syn på dig.. Konstigt att jag aldrig ignorerar dig när du kommer tillbaka? Du har gjort mig så fruktansvärt illa genom de år jag kännt dig, och jag förstår inte hur jag kan fortsätta dig göra det ..


Texten ur timbalands låt, apologize, passar så jävla bra in så det är skrämmande! Som sagt, jag vet inte om jag tänker vänta på dig sålänge för då ska du fan i mig ha bra bortförklaringar och så ska du visa att du är jävligt speciell!


You tell me that you need me, then you go and cut me down
but wait... you tell me that you’re sorry, didn’t think I’d turn around and say.. that it’s too late to apologize, it’s too late.. I’d take another chance, take a fall, take a shot for you

 
ANNONS
 
Maalin

Maalin

11 november 2007 19:20

åh, vi orkar inte med skolan i morgon va? önskar hela klassen kunde skolka :)

http://malinsofiacalmebring.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se