Direktlänk till inlägg 13 november 2007

två hål blev ett hål som blev inget hål

Av sandra - 13 november 2007 20:13

Det gick faktiskt bra hos tandläkaren, och så sa hon något så bra som att det bara var 1 pyttelitet hål .. Så jag var nöjd när jag gick därifrån och tänkte ännu ett löfte om att jag ska börja borsta tänderna ordentligt och se upp med vad jag äter ..


När jag kom hem så la jag mig framför tven i några timmar och somnade, lycka till för mig att somna inatt! Mamma gjorde supergod mat, ugnstekt potatis och grönsaker och stekt kött, muuuums! Och nu har jag gjort en rödvinbär/blåbärs paj till desperate housewifes ..


Hade tänkt vara hemma imorgon, men då sviker jag mig själv som hade lovat att vara i skolan alla dagar sen så skulle jag och mamma käka lunch på stan tror jag?! Hon åker till östersund imorgon så jag kommer vara ensam hemma, blä på det för jag kommer inte kunna sköta matbiten ..


Nu ska jag torka håret lite och kika på ugly betty, puss och kram

ps. om du är bra på att ta kort och vill ställa upp gratis för ett projekt så lämna en kommentar..ds

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se