Direktlänk till inlägg 24 november 2007

patte och fnatte

Av sandra - 24 november 2007 13:41

Var ganska roligt ute igår, förutom den där stunden jag fick hårsprej i munnen och trodde jag skulle kräkas! Men efter ett besök på liquid där jag träffade max :D så gick vi till coppers! Hualigen, blev både det ena och det andra där, men tack för ännu en rolig utekväll :) nu är det bara 99 dagar kvar till nästa firande ;)


Försöker hitta någon som kan åka ut till ikea så jag kan kolla på dvdspelare till sisterfister, men pappa skulle se på fotboll, emilie jobbade, sandra jobbade, cissi visste inte, frida har jagi nte fått svar från och mamma har ingen bil .. Behöver åka dit ganska snart eftersom jag eventuellt åker till storebror nästa helg :D


HAHA cissi igår när vi skulle gå hem

jag : cissi kommer du, vad gör du?

hon: jag pratar med brösten, patte och fnatte heter dem .. haha dog nästan några omgångar där!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se