Direktlänk till inlägg 28 november 2007

lille häst lille häst vilka skutt du tar, sitter svansen sitter svansen ändå ändå kvar?!

Av sandra - 28 november 2007 15:49

Jag känner mig helt tjock i hela huvudet, lite små jobbigt är det för jag kan inte bli sjuk nu.. Och imorgon måste jag verkligen gå till skolan för att få hem sakerna som är där, kanske bara går dit och hämtar de och går hem?


Idag städade jag kylen ensam, eller Tina hjälpte mig att snitta lite .. Känns skönt att den är städad iallafall, så det kan se lite "ordentligt" ut där!


När jag kom hem idag efter att ha släpat 2 cementgrejjer upp för backen så la jag mig i sängen för att plugga, vaknade 2 timmar senare och somnade om fort.. Nu tänkte jag dammsuga rummet och PLUGGA! har satt upp mål för mig själv, och historian ska vara klar senast på onsdag nästa vecka, har även möte med Anna på måndag, skönt!


Ska fixa här nu och sedan ska jag och min älskade pappi iväg och träna, om 2 dagar är vi påväg till stockholm :D tror ingen kan förstå hur mycket jag längtar efter min prins!


Ha en trevlig onsdag, och ni kan ju hoppas att jag inte blir sjuk, pusss!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se