Alla inlägg under november 2007

Av sandra - 24 november 2007 21:11

mohaha, skrev av schemat idag och det var bara en massa nattpass .. Det ser ut såhär;


v.49
fredag 22-05
lördag 00-04
v.50
lördag 21.30-05
v.51
fredag 20.05
lördag 00-04
v.52
tisdag 22-05
onsdag 22-05
fredag 22-05
lördag 20-05
söndag 17-22
v.1
måndag 20-05


ska tvätta av sminket och träna latin, sen ska jag soova! Ska nämligen upp och jobba hela dagen imorgon! vid 4 gick jag ner och jobbade i serveringen, slutade vid 8.. Ganska skönt eftersom det inte är så mycket att göra förutom att hålla allting rent och fräscht..


jaja ska sätta fart så jag kan sova någon gång. är ganska så trött! puss

ANNONS
Av sandra - 24 november 2007 13:41

Var ganska roligt ute igår, förutom den där stunden jag fick hårsprej i munnen och trodde jag skulle kräkas! Men efter ett besök på liquid där jag träffade max :D så gick vi till coppers! Hualigen, blev både det ena och det andra där, men tack för ännu en rolig utekväll :) nu är det bara 99 dagar kvar till nästa firande ;)


Försöker hitta någon som kan åka ut till ikea så jag kan kolla på dvdspelare till sisterfister, men pappa skulle se på fotboll, emilie jobbade, sandra jobbade, cissi visste inte, frida har jagi nte fått svar från och mamma har ingen bil .. Behöver åka dit ganska snart eftersom jag eventuellt åker till storebror nästa helg :D


HAHA cissi igår när vi skulle gå hem

jag : cissi kommer du, vad gör du?

hon: jag pratar med brösten, patte och fnatte heter dem .. haha dog nästan några omgångar där!

ANNONS
Av sandra - 23 november 2007 16:42

Gick på stan idag med systeryster, men hittade verkligen ingenting.. Köpte bara en vit kofta och blekningsmedel till mig och en annan kofta till syster i en tidig födelsedagspresent! Hon ska även på en dvd spelare av mig i present :)


Ska ut ikväll men några från klassen, är inte på något direkt partyhumör men det kanske kommer .. Sitter här med blekningsmedel i håret och borde nog skölja ur det snart, tror Sandra kommer hit sen vid 6-7 ? Är svinhungrig iallafall och hoppas vi äter något gott ikväll! Frida kanske skulle med ut ikväll, om du läser de här så är det bara att ringa :D


Nu ska jag ta en dusch och skölja ur de här, pusshej!

Av sandra - 23 november 2007 08:58

känns som om jorden kommer gå under snart, jag vet inte vad jag ska göra eller tro. Jag vet vad jag vill med allting men allt går åt helvete hela tiden! Känns som om jag blundar så kommer tårarna..


Ska gå på stan idag med min älskade systeryster, måste hitta en massa ny kläder. Är verkligen i behov av en ny garderob ..


Nu ska jag hjälpa till med våran lampa, känner mig bara i vägen här. Vill hem och sova.. Hejdå

Av sandra - 22 november 2007 22:34

Det du säger till mig, att jag ska tänka efter och att det kanske jag som gör fel och det är jag som inte är social av mig.. Det kanske är du som också ska tänka över det, för nu har jag fan försökt med mitt!


tänkte bara säga det, nu ska jag försöka bli trött för imorgon väntar en låång dag.. Godnatt

Av sandra - 22 november 2007 17:46

Jag förstår inte vad det är du vill bevisa? Ärligt så bryr jag mig inte vad du gör eller om det går bra för dig, menar försöker du göra mig avundsjuk så kan du nog inte lyckas med det..


Imorgon hoppas jag att jag och Sandra blir klar med våran taklampa! Det är en ganska rolig kurs det här, får göra allt ifrån fat gjorda av spoltråd till gjutning av cement till att göra en alldeles egen lampa..


Det blir även utgång imorgon kväll, 200 dagar kvar till studenten! Kommer väll vara hemma hos Marie och company först och sedan traska ner på coppers kanske?! Någon rolig som ska ut imorgon kväll ?


Ska börja med latinen nu, har de på måndag. Fick hoppa över veckans engelska glosor vilket känns skönt..

Av sandra - 22 november 2007 09:43

Gah, jag förstår inte hur jag orkar fortsätta med all jävla falskhet som finns här, överallt finns de det och jag är så fruktansvärt less på det. Sen när man ska berätta en sak hur det känns så blir man bara idiotförklarad, hur fan ska man då kunna våga fortsätta berätta hur allting känns?!


tårarna lurar runt hörnet...

Av sandra - 21 november 2007 15:03

När jag kom hem efter en alltför lugn dag så la jag mig i sängen och somnade som en stock, vaknade ungefär för en kvart sedan och hoppade in i duschen.. Så nu sitter jag här inlindad i en handduk och mår illa så det står upp till öronen!


Ska slänga på mig kläder och platta håret sen ska jag gå ner till skolan och träffa Emilie, innan vi beger oss till något hotell för att sedan ha personalfest! Kan ju bli roligt om man inte hade mått illa och haft ont i huvudet ..


Ne ska sätta lite fart nu, hade tänkt hinna med mycket idag! Ha en fortsatt trevlig onsdag :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se