Alla inlägg under november 2007

Av sandra - 20 november 2007 13:44

I must stop this. I mustn't be this way. Look. Suppose a young man says he'll call a girl up, and then something happens, and he doesn't. That isn't so terrible, is it? Why, it's gong on all over the world, right this minute. Oh, what do I care what's going on all over the world? Why can't that telephone ring? Why can't it, why can't it? Couldn't you ring? Ah, please, couldn't you? You damned, ugly, shiny thing. It would hurt you to ring, wouldn't it? Oh, that would hurt you. Damn you, I'll pull your filthy roots out of the wall, I'll smash your smug black face in little bits. Damn you to hell.Har engelska nu själv med Maria, fick någon text att läsa förut som var ganska bra.. Trodde den var skriven i nutid, men det visade sig att den var skriven 1939 typ, tokigt.. Här är adressen till den om du vill läsa; http://www.classicshorts.com/stories/teleycal.html


Gick iallafall bra förut på pipeline, han var ganska förstående och skönt att Maria var med.. Fick även lite information om arrengemang (?) som skulle hända där, bland annat att de skulle visa en håkan hellström konsert på måndag. Då måste jag gå, om jag inte hittar någon så tvingar jag med mamma! Nu ska jag bara börja på mitt nästa projekt, ska göra en kalender. Tur att man har en datanörd till pappa samt att jag kanske kan hitta några fina kort att ta nere hos brorsan om vi ska dit? Kommer nog bli bra, ska bara börja med projektspecifikationen ..


Just ja, thomas på pipeline ville köpa min fina nallebjörn i mossa :D sandra sa 75 kronor till honom, och när jag frågade Tina vad den skulle kosta så skulle den gå på 300 .. Haha, lite skillnad va?


Det är svinkallt här nere på 2an, så jag hoppas jag får sluta snart!

Ha en fortsatt bra tisdag :)

ANNONS
Av sandra - 20 november 2007 08:19

Sitter på skolan nu, fick skjuts av mamma imorse. Igår gick jag och la mig vid halv 9 och tror jag somnade 5 minuter senare, var så himla trött.. Men tro inte att jag var så speciellt utvilad imorse, nejnej.. Skulle vilja åka utomlands ett tag och bara ligga och inte göra någonting. Hittade en resa för 2 veckor till gran canaria för 300 spänn, fast det var bara ditresa men ändå ganska så billigt..


Nu på morgonen ska rektorn komma, kul för oss och synd om honom. Sen ska vi till kommunen och sedan är det möte med pipeline..


Jaja nu kommer rektorn snart, puss och kram!

ANNONS
Av sandra - 19 november 2007 16:18

it's always my fault

Av sandra - 19 november 2007 15:58

Vet inte hur jag ska göra ihelgen, om jag ska med ut eller inte.. Ena sidan säger att jag måste vara hemma och verkligen vila ut, ska ju upp och jobba på söndagen medan andra sidan säger att jag ska följa med ut och ha kul. Men det är inte så roligt att gå och tänka på hur jobbig morgondagen kommer bli, menmen får se hur jag gör.. Är ändå en hel vecka kvar som sagt.


Gjorde brudbinderi idag igen, och jag tvingade Sandra att vara med mig .. Så vi gjorde en droppformad bukett som skulle vara transperant, lite små svårt eftersom vi alltid gjort kompakta.. Men det gick till slut, tror vi blev klara också?


Ska plugga engelska och latin NU, fick en överraskning att latinen var nästa vecka, inte så roligt.. Haha " tänk på en arab, lera utan l och gris på engelska"


Måste väll sätta igång nu om jag ska kunna orden någon gång, puss!

Av sandra - 18 november 2007 20:23

I veckan måste jag verkligen träna, förra veckan blev det inte så mycket eftersom våran bil inte vill fungera för tillfället.. Och nu på onsdag är det personalfest så då kan jag inte gå på core passet, ska försöka med skivstång imorgon, spinning på tisdag och torsdag..


Jag är helt slut, så jag ska bara platta håret och sedan träna lite på latinen och krypa ner i sängen .. Kommer bli en låång vecka känner jag, men snart är det bara en månad kvar innan mitt underbara schema börja gälla.


Kommer du ihåg i sommras när vi pratade om allting? Om du gör det så finner du nog svaret. Jag försöker, men det är svårt med responsen.


Ska fixa allting nu så jag kan få sova.. Godnatt

Av sandra - 18 november 2007 12:43

Gick ganska bra igår, både med middan och jobbet.. När jag slutade så fick jag sällskap av carro en bit hem :)


Vaknade för en halvtimme sen av att morfar kom, fysjutton vad trött jag är, somnade vid 6 imorse! Nu ska jag iallafall  gå upp och fika lite, duscha + fixa äta middag och sedan gå ner och jobba ett 4 timmars pass.. Hoppas det inte är våldsamt med folk, min kropp klarar inte det idag!


Så ser min plan ut idag, sen ska jag hem och duscha och plugga .. Måste verkligen ta tag i det nu ..


Ha en fortsatt trevlig helg :) kramar!

Av sandra - 17 november 2007 11:32

 Grattis älskade morfar på 71 års dagen! You're the best grandfather ever!


Imorse väntade jag bara på att telefonen skulle ringa, och vid 10 så gjorde den det.. Så idag är jag ett nattpass rikare, börjar 22.00 och slutar 04.00, ska bli ganska skönt faktiskt. Sen så har jag ju något att skylla på ikväll!


Nu ska jag dammsuga tror jag och sen måste jag plugga på engelskan! Hade hoppats på en tur till ikea idag men eftersom jag jobbar natt så kommer jag inte hinna det..


Ha en bra lördag, jag ska försöka att ha det iallafall. Kommer bara bli lite jobbigt att fejka allt skratt!Av sandra - 16 november 2007 23:19

Finns nästan ingen godare saft än kronans saft med hallon smak..


Den hade morfar jämt hemma när han bodde här i sundsvall, vet inte hur gammal flaskan var, etiketten var iallafall lite gul som papper blir när det stått länge i skafferiet.. Så jämt när jag var där så tog jag alltid ett glas saft och sånna här saltin kex (?), de smakade inte alls gott men eftersom det inte fanns något annat så tröck jag i mig de där.. Saknar att ha honom här hemma ibland, men känns nästan bättre när jag vet att han har det bättre där uppe i stugun än vad han hade här hemma..


Ne nu ska jag ta mitt lilla illamående ner i sängen och kika på en film innan jag somnar .. Och du, jag saknar dig verkligen.

Godnatt godnatt, sov så gott

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se