Alla inlägg under november 2007

Av sandra - 16 november 2007 21:39

Undra om jag gjorde fel val häromdagen? Vad tror du?


Jag förstår inte varför jag ljuger mot mig själv för, jag vet inte vad jag ska tro längre.


De flesta som jag trodde jag kunde lita på kan jag inte lita på längre, om man har ljugit en gång så fortsätter man göra det. Och ni är så jävla dumma som tror att jag går på allting, men tyvärr så gör jag inte det. Jag kan det där, jag ljög mig igenom mitt liv mellan jag var 8-12 år, så jag kan konsterna, jag vet hur kroppen och hur språket ändras när man ljuger. Jag tar reda på sanningen direkt, synd att ni "tappar" värde i mina ögon när ni håller på..


Ska fortsätta kika på tv nu, mår fruktansvärt dåligt och vet inte vad det är som håller på att hända? Kan ju hoppas att det är magsjuka så det inte är något annat. .. Men det skulle vara mysigt, eller?

ANNONS
Av sandra - 15 november 2007 18:51

haha och du ska snacka om att inte ljuga?! tur för mig att jag alltid är på min vakt, idiot!

ANNONS
Av sandra - 15 november 2007 16:26

Mmm det finns nästan inge godare än hembakat tunnbröd. Mamma hade varit hos morfar som hade bakat de och tagit med sig en påse ner, UNDERBART GOTT..


Igår kom jag och tänka på en sak, nämligen ordet förlåt. Förstår inte ens hur det kan finnas, menar det ordet har nog missanvänds flera tusentals gånger. Ett litet ord som förlåt betyder ingenting, om man ber om förlåtelse så ska man visa att man ångrar sig också, inte bara säga förlåt. Jag kan säga förlåt för vad som helst men menar jag det verkligen? Förlåt för att jag inte kom, förlåt för att jag inte ringde, förlåt för att jag varit en skit.. Ord spelar nästan ingen roll, du kan stå framför någon och ljuga rakt upp och ner för att sedan göra samma sak igen!? Bättre att skippa ordet och förbättra sin handling, kanske också ändra attityden man är mot den andra.


Nu ska jag duscha och sedan försöka plugga engelskaord/latin.. Måste sätta fart med en sak också, fast det kommer bli hemligt tills allting är klart.

Ha en bra torsdags kväll!

Av sandra - 14 november 2007 17:12

Sitter här och väntar på att pappa ska komma och hämta mig så vi kan åka iväg och träna. Har så dåligt samvete över att jag inte tränade i måndags och igår, så jag hoppas jag kan komma iväg på ett spinning pass imorgon!


Lyssnar på solomon - we dont know whats coming, så himla skön låt..

one day tomorrow called me up
and said the future is near
looking back on the past must stop

Jaja, ska bädda sängen nu och fixa lite, måste även ta en ipren har så himla ont i huvudet känner jag. Sen somnade jag i sängen med täcket och datorn på täcket så det är svin varmt här inne ..


Nu kommer pappa om cirka 20 minuter, och det är 209 dagar kvar av skolan ;) Tänk att jag är den första i familjen Westerberg som tar studenten?! .. Vi räknade ut att det var 9000 timmar på ett år, är det bara jag som tycker att det är skit lite?

PUSSS!

Av sandra - 13 november 2007 20:13

Det gick faktiskt bra hos tandläkaren, och så sa hon något så bra som att det bara var 1 pyttelitet hål .. Så jag var nöjd när jag gick därifrån och tänkte ännu ett löfte om att jag ska börja borsta tänderna ordentligt och se upp med vad jag äter ..


När jag kom hem så la jag mig framför tven i några timmar och somnade, lycka till för mig att somna inatt! Mamma gjorde supergod mat, ugnstekt potatis och grönsaker och stekt kött, muuuums! Och nu har jag gjort en rödvinbär/blåbärs paj till desperate housewifes ..


Hade tänkt vara hemma imorgon, men då sviker jag mig själv som hade lovat att vara i skolan alla dagar sen så skulle jag och mamma käka lunch på stan tror jag?! Hon åker till östersund imorgon så jag kommer vara ensam hemma, blä på det för jag kommer inte kunna sköta matbiten ..


Nu ska jag torka håret lite och kika på ugly betty, puss och kram

ps. om du är bra på att ta kort och vill ställa upp gratis för ett projekt så lämna en kommentar..ds

Av sandra - 12 november 2007 19:17

Idag fick jag ett sms, där det stod hej sandra, du är välkommen klockan 11 blabla tand eija blabla ..


Inte världens roligaste sms, och inte när jag kom ihåg att jag skulle borra. Fast jag tycker det är ganska skönt att ligga där, men det är den där biten med bedövningssprutan, jag får panik bara jag hör ordet nålar.. Kommer aldrig glömma den gången man vaccineras när man är 5 år, fysjutton. Fick en ny tid eftersom ajg sprang ut i panik ifrån rummet, och andra gången så skrek jag så mycket och sparkades så de var tvugna att hålla fast mig :( Tur att det finns bedövningssalva hos tandläkaren iallafall ..


Jaja, bara att bita ihop, har inte tänkt på det så mycket och ska inte göra det heller, sålänge jag har min mp3 med mig och jag blundar så går allting bra ..


nu SKA jag fixa historia uppgiften! wish me good luck !

haha justja, emma berättade att det hade varit några som hade velat köpa min lilla björn i lördags ..

Av sandra - 10 november 2007 23:18

Jag är så fruktansvärt less på dina bortförklaringar just nu så jag kan kräkas på dem.. Jag väntar i en vecka till sen är det dax för dig att bestämma dig, tänker inte vänta i hundrasjuttiofem år på något som inte ens kommer att hända! I mina ögon har du aldrig kunnat förändras, och du får fan ta och bevisa om du vill att jag ska ändra min syn på dig.. Konstigt att jag aldrig ignorerar dig när du kommer tillbaka? Du har gjort mig så fruktansvärt illa genom de år jag kännt dig, och jag förstår inte hur jag kan fortsätta dig göra det ..


Texten ur timbalands låt, apologize, passar så jävla bra in så det är skrämmande! Som sagt, jag vet inte om jag tänker vänta på dig sålänge för då ska du fan i mig ha bra bortförklaringar och så ska du visa att du är jävligt speciell!


You tell me that you need me, then you go and cut me down
but wait... you tell me that you’re sorry, didn’t think I’d turn around and say.. that it’s too late to apologize, it’s too late.. I’d take another chance, take a fall, take a shot for you

Av sandra - 10 november 2007 01:07

idag gjorde vi klart vår snögubbe, men det blev inte riktigt som en snögubbe men men den blev söt ändå ..


Mår illa som bara den, käkade en macka från subway förut och nu åt jag en bulle.. Kan inte äta, mår bara dåligt.


Ska lägga mig i sängen och kolla på andra avenyn nu, det verkar vara rätt bra faktiskt? imorgon ska jag upp tidigt och vara med på kulturmagasinet, usch vad jobbigt .. eller jag får se imorgon hur jag gör, nu ska jag iallafall sova för den som vill veta..

gonatt

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se