Alla inlägg under november 2007

Av sandra - 8 november 2007 21:10

Vissa människor kommer nog alltid förvirra mig, speciellt ni.. Ena stunden är det si och andra så, fast när det är åt det bättre hållet så klagar jag faktiskt inte.


Var på skolan idag fram till lunch, hade formgivning och där håller vi på med en ljuskrona .. Jag har börjat lite smått till en en fyrkantig sak, har ingen aning om vad jag håller på med eller hur den ska se ut och det kanske syns? Men det blir väll bra så småningom :) Sen gick jag hem på lunchen för jag orkade inte vara kvar, Thomas skickade sms och frågade om jag ville jobba imorgon på pipeline, och jag svarade kanske .. Så får se om jag är där imorgon kväll, skulle vara grymt roligt och nyttigt för vårat projektarbete.


På tal om det så vill jag bara ge upp det, vi kommer verkligen ingenstans och det känns totallt omöjligt.  Men det är bara att bita i det sura äpplet och fortsätta.


Nu ska jag torka håret, imorgon har jag tvingat mig på Emilie .. Haha - så jag ska vara med dig hela dagen?! Så bra att jag tar det på ett positivt sätt .. Tur att jag har henne, menar vem annars ska fixa jobb och fixa håret på mig ;)

ps. i still waiting for an answer ds.

ANNONS
Av sandra - 7 november 2007 17:31

gah jag blir så less, imorse var det någerlunda bra och jag hade positiva tankar, men nu är jag tänkt mer på saken så känns det så himla jobbigt. Ska jag gå runt och vänta på något som kanske inte ens händer? Och det verkar inte ens som om du gör något? Synd bara att jag inte kan sluta hoppas, men som sagt sista chansen och sista försöket ..


Slutade halv 12 idag, vilket var jätte skönt för jag tycker det är jätte jobbigt att vara i skolan.. Vet inte riktigt varför men det är verkligen jobbigt att bara vara i klassrummet.


Ska försöka börja med historia uppgiften nu, hade tänkt göra de vid 2 idag när jag la mig i sängen men sömnen tog över ..

 puss

ANNONS
Av sandra - 6 november 2007 13:51

nu sitter jag och har engelska, slutar om cirka en och en halvtimme .. Inser att min engelska ligger långt härifrån och hoppas jag kan komma  i kapp nu när de här har praktik .. Ska även prata med Maria om jag kan byta till floristerna ...


Ringde nyss till systeryster, hon låter så ynklig i rösten .. Hon har nämligen halsfluss, fy sjutton vad jobbigt! Ännu jobbigare när man bor ensam, tycker lite små synd om henne ... Tror vi ska dit sen, stackarn, hon har varken dator eller tv där .. Kul att bara ligga hela dagarna och se in i väggarna..


Ne tur att jag gick till engelskan för alla tankar har försvunnit nu, men jag inser mer och mer hur jävla dum jag är som går med på det? Menar det är låter ganska uppenbart att det handlar om att ha kakan och äta den samtidigt!


Ne nu är det läxförhör, och sen är det the common wealt, advanced grammar check och inviduella samtal ..

Av sandra - 6 november 2007 08:36

jag vet inte hur jag ska fortsätta, kan någon tala om det för mig?

Av sandra - 5 november 2007 15:25

Hur det än kommer att gå nu så kommer jag bara bli starkare av det här.


Kom nyss på att jag slutar 11.30 på onsdagar och fredag, vilket är jätte skönt! Fast det är nästan så att jag kan kolla om jag kan läsa desktop, bara för att få poängen.. I period 3 & 4 kommer jag vara ledig antingen hela måndagen och halva tisdagen eller halva måndagen och hela tisdagen.. Måste prata med Maria om hur jag kan göra med engelskan, känner att jag kan prestera bättre om jag får läsa med de floristerna.


we don't know what's coming
we don't know the truth
we gotta stop the running
and educate the fools


Ska börja med historian nu innan mamma kommer och hämtar mig, måste träna på engelska orden ikväll också .. Har hellre 1909021 saker att göra så jag slipper tänka, tankarna gör mig bara galen och ledsen ..

Puss


Av sandra - 5 november 2007 13:38

Jag kan fan inte sova under dagarna för så fort jag vaknar så mår jag jätte illa :( not so funny .. Imorse gick jag bort med värktabletter till syster för hon är tydligen jätte sjuk, sen när jag kom hem så gick jag och la mig bara för att slippa alla tankar .. Vaknade vid halv 1 igen, käkade glass fast de skulle jag inte ha gjort för jag mår bara mer illa av det?


Träning ikväll tror jag, skivstång, skulle vara både bra och härligt och gå på det .. Drömde iallafall sjukaste drömmen förut, blev lättad när jag vaknade och insåg att det inte var sant ..


Ska leta efter något att käka till lunch nu och hoppas på att allting försvinner snart .. Det gick bra att somna igår kväll iallafall, blev inte så jobbigt som jag hade trott .. Nej nu måste jag äta och sen plugga, går nog till skolan imorgon ..

Av sandra - 4 november 2007 18:57

Igår var det verkligen jätte lugnt nere på jobbet, hela dagen .. Jag tyckte att det kändes som julafton.. Fick iallafall gå hem 1 timme tidigare ungefär vilket jag blev glad över sen så kom Sandra hem till mig, vi fixade lite och sedan gick vi ner till Marie & Emma .. Hade kul under kvällen, tråkigt att Maries kompis Sara inte mådde så bra så de stannade hemma.. Men annars var de kul, tror jag? Ska inte ens uttrycka mig längre .. Vi kom hem vid 5 kanske och somnade lite senare, så jag är super trött nu .. Bjöd mamma på mat nere på viktoria förut, och nu när jag kom hem så känner jag hur illamåendet tränger sig fram, välkommen tillbaka har nästan saknat dig.


Och antingen är jag jävligt dum eller så är jag bara dum, förstår inte vad jag själv gör men någonting där inne vill fortfarande.. Men det här är sista gången för dig att visa vem du är..


Ska tigga massage av mamma nu sen ska jag lägga mig och sova, mår inte alls bra illamående och tårar bakom ögonlocken.. Gonatt

Av sandra - 2 november 2007 20:36

Idag vid halv 8 så fick Emilie gå hem, och då sa jag att jag kunde också gå hem så fick jag göra det. och det var ganska skönt för lilla mig som började gråta i frisörstolen förut idag.


och varför gjorde jag det för då? Jo, för det blev så fruktansvrt fult, satt och kolla ut genom fönstret hela tiden för jag kunde inte se på håret medan hon klippte. Så när mamma kom så började jag böla .. Fast frisören var inte så jävla snäll heller, fick sitta och vänta i 20 minuter sen peta hon saxen i ögat nästan .. Men tillslut såg det någerlunda bra ut igen och jag fick äntligen gå därifrån ..


Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kika på tv, jobbar 11-20 imorgon och sedan är det troligtvis utgång :)

Ha en kul lördagskväll :) puss

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se