Direktlänk till inlägg 7 december 2007

vad vill du ha i julklapp?

Av sandra - 7 december 2007 15:29

Igår var vi på bio sandra och jag, vi kikade på solstorm. Den var bra fast lite för mycket sånger om gud kanske? Jag fick iallafall en gudlåt på hjärnan och gick och nynnade på den hela vägen hem till nygatan.


Idag när jag kom hem så la jag mig för att sova i 4 timmar hade jag tänkt, vaknade av att någon kom och tänkte att tiden hade gått fort, men den var tydligen bara 2! Irriterad som bara den gick jag och la mig i sängen för att kika på vänner ihopp om att bli trött sen, resultatet blev att jag mår illa och är täppt i näsan.. Härligt, känns bra att jag fortfarande kommer vara vaken om 12 timmar för att servera alla fulla människor sin mat!


Lika bra att göra viktiga saker, som städa och plugga. Men börjar nog att göra klart fatet jag började med igår kväll, tänk att en rulle med ståltråd och några tjocka ståltrådspinnar kan göra saker!


Ha en trevlig fredags kväll och håll er hemma ikväll :) puss!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se