Direktlänk till inlägg 18 december 2007

kan man heta likadant som länder?

Av sandra - 18 december 2007 20:43

Finns det något värre än detta? Varken ipren eller alvedon fungerar, har legat med värmepåsar halva dagen, ätit lakris och druckit! Men inte fan blir det bättre?! uuuuuuusch hoppas allt går över fort och smärtfritt, helst innan helgen ..


Vart så vill, så fort du kan ..


Ska ta en dusch nu så jag kan gå till skolan imorgon, mamma ska få hjälpa mig att platta håret .. Förresten så lämnade mamma in bilen igår på lagning och vi fick hämta den idag, observera att vi endast har haft den i 3 YNKLIGA veckor .. Så säger hon när hon kommer hem att det kostade 4000 spänn och den är fortfarande trasig. Jag tyckte inte om bilar.


Nej ska hoppa in i duschen nu. Hoppas även att få vara på stjärnans förskola nu i vår :D bara massa småbarn!


Jag är rädd nu, det går för fort och allt är positivt. Snart kommer det att bli som förut, jag vill inte. Allt känns så jävla bra nu, går inte att tänka positivt när det bara gått utför tidigare.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se