Direktlänk till inlägg 25 december 2007

men jag visste att hon skulle dra ner mig med tiden

Av sandra - 25 december 2007 20:21

Jag mår jätte dåligt, skulle försöka att äta något nu innan jag går ner till jobbet men allt bara växte i munnen så jag fick knappt i mig något, mår illa som bara den också .. Undra hur natten kommer gå?


Inatt var jag jätte glad, men under dagen så fick jag en klump i magen igen.. Allting lurar runt hörnet hela jävla tiden, varför kan det bara inte bli bra  för?! I 10 år har jag mått skit nu och jag gör allt för att inte göra det men de skiter sig hela tiden.. Igår trodde jag allting var möjligt, kändes som om oturen äntligen vände om, men idag känns det lika omöjligt igen! Det är de där små detaljerna som gör det, och ajg har lärt mig av misstag så jag ska fan hålla käften! Sopar all skit under mattan och hoppas de försvinner av sig själv, så jävla bra sandra! för det var just de kuraterna sa till dig dem gångerna du var där, glöm problemen istället för att ta hand om dem!


Fick iaf bästa juklappen av mamma och syster, av mamma fick jag ochsyrran en varsin biljett till rockbjörnen + boende + tågresa ner och hem .. Synd att jg bara behöver sälja de biljetter jag och syrran köpte . Så om du vill köpa 3 biljetter till ett kanonpris till rockbjörnen så lämna en kommentar .


nej ska fixa mig nu, börjar om en och en halvtimme .. Tänkte gå ner idag för jag behöver prata med sandra .. Behöver bara få ut mig allting, ska försöka glömma allting inatt för jag orkar verkligen inte ha det här på mina axlar länge till ..


God fortsättning, kramar!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se