Direktlänk till inlägg 31 december 2007

tog evigheter att skriva

Av sandra - 31 december 2007 16:16

åh varför känns allt så otroligt jobbigt för? När jag har slutat imorgon bitti så kommer mitt humör hänga på en enda sak, ifall jag fått en sak eller inte .. Jag ska fira nyår med "främmande" människor, det är ju tur att det är bra människor som jag ska jobba med inatt ..


Eftersom alla summerar året 2007 tänkte jag göra likadant, jag fick jobb och jobbade hela sommaren typ, jag fyllde 18 år, allt har fixat sig med skolan, jag börjar må mycket bättre och alla tankar är snart helt borta, jag slutade vara med min barndomsvän ;( , åkte ner till sthlm och förstörde min 6 års "vänskap" med en som jag jämt har kunnat pratat om allt med, åkte ner till sthlm för att se min gud hellström ..


Ska lägga mig och kika på en film tror jag innan det är dags att gå ner på jobbet .. Ha så jätte roligt ikväll och ta det lugnt :) vi vill inte ha slagsmål och sånt inne på max inatt, och helst inga dryga fulla människor..


Massa kramar och pussar

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se