Alla inlägg under december 2007

Av sandra - 23 december 2007 14:04

Jag har jätte ont i huvudet, det började igår med att jag hade ont i ögonen sen när jag kom hem så kändes det som om huvudet skulle sprängas. La mig för att sova och hoppades att sömnen skulle trolla bort huvudvärken, men nu imorse när jag klev upp så var den inte alls borta!


Tog Ninas nattpass idag, 19-03, låter som ett skönt pass :)


Imorgon ska jag till pappa, hade tänkt att jag skulle gå dit men nu när jag ska jobba så ändrade jag mig så han ska få komma och hämta mig ..


Ska torka håret nu och ta en ipren, sen ska jag lägga mig framför tven och halvsova ett tag!


Ha en trevlig söndag, pussar!

ANNONS
Av sandra - 22 december 2007 19:44

Igår så dog en 47 åring man som var flerbarns pappa, denna person var en gammal kompis till mamma.. Hon, Camilla och han pluggade tillsamans i Östersund.. Tror han hade 5 barn? Tragiskt, jag hatar bilolyckor, jag hatar dem som ska leka coola och köra för fort och leka i trafiken! Så jävla omoget!


Vaknade vid halv 4 idag, sen dess har jag varit grinig hela dagen! Bråkat med syster och mamma, bra gjort.. Mår illa som bara den och blir irriterad på de där jävla ståltrådarna som jag försöker göra ett fat av..


Ska kika på tv nu, börjar 00.00 ikväll! Skönt med ett 4 timmars pass faktiskt, synd bara att det verkar som om halva sundsvall ska ut ikväll! jaja, vi ses på max inatt gott folk :)

ANNONS
Av sandra - 22 december 2007 06:10

Haha det är så sjuk egentligen, förut när jag och en ny tjej tog serveringen så frågade hon mig om jag hade en syrra ..

Jag: ja det har jag

hon: var hon tillsamans med jahird förut?

jag: öh ja?

hon: då är det därifrån jag känner igen dig, för han har visat en bild på dig och din syrra för jätte längesen ..


Ska sätta mobilen på ljudlöst och försöka sova nu, inatt väntas ett nytt pass fast de är bara mellan 00.00 - 04.00 Så otroligt skönt!

Hoppas alla sover så gott :) pussar

Av sandra - 21 december 2007 01:09

Klockan är 10 minuter över 1 och jag kanske borde försöka sova? ska ändå på stani morgon om sandra hade fått sina pengar .. Mår förresten grymt illa, filma aldrig när ni åker bil eller medan ni går .. Det gjorde vi i costa rica, en halvtimmes bilåkning har jag kollat på nu, därav illamåendet!


Ska försöka sova nu och förtränga allt och alla.. Det kommer ändå inte bli så Sandra, vakna upp och se verkligheten för fan!


Gonatt

Av sandra - 19 december 2007 22:50

Jag ska iallafall till stockholm och se på rockbjörnen, YEES! Bokade 3 biljetter till de förut,som syrran och jag ska ge mamma en i julklapp :) Satan vad roligt det kommer bli att åka dit ner, har aldrig varit på en såndär "gala" förut! Vi måste bara fixa hotell och tåg, men det löser sig jämt :)


ska sova nu, ska försöka orka upp imorgon så jag kan åka med mamma ner!

God natt och sov så gott :)

Av sandra - 19 december 2007 19:24

Säg mig, varför blir det alltid så?
Nån däruppe måste ha sett mig
Och tänkt att nu så är det väl ändå hans tur
Min tur att träffa nån, som vet vad jag behöver.


Så fort jag hör Lisa Nilsson sjunga så tänker jag direkt på mamma, hon spelade hennes låtar jämt när jag var liten. Och nu spelade hon den här, himlen runt hörnet och allt bara brast när hon spelade den .. Känns som om någon har sprättat upp mig och tömt mig på allt jag har, är alldels tom!


Ni säger så mycket, och jag önskar att ni kunde visa det istället för. Ord är bara meningslösa bokstäver, det är handlingen som är viktigast..


På måndag ska jag spendera halva dagen hos pappa, ska bli så otroligt mysigt! Tror aldrig jag varit hos honom på julafton, han är bland det bästa jag har! Önskade jag kunde spendera mer tid med honom än vad jag gör nu.. För snart kommer han säkert vara borta .. På eftermiddagen ska jag åka till Camilla och alla andra för att vara där en liten stund!


Nu ska jag duscha, sen ska jag äta fruktsallad som jag gjorde iordning förut till mig och mamma :) fixade även middag och tvätten idag! duktig dotter.


tusen pussar & kramar!Av sandra - 19 december 2007 13:07

Hade grymt ont i magen när jag vaknade imorse, men jag pallrade mig ner till skolan ändå .. Fast det var väldigt onödigt, för jag och sandra städade butiken och sen fick jag i princip gå hem eftersom jag är klar med allt och jag skulle inte få behöva städa allting själv! Så det blev bara 1 timme idag på skolan, och imorgon är det sista dagen innan jullovet :)


Sen jag kom hem så har jag hunnit tvättat 3 tvättar och nu sitter jag och kollar på expedition storstädning, förstår inte hur vissa kan leva så som de gör?!


Ska ta en till ipren nu och fortsätta att kolla på tv, ska iväg och träna ikväll med pappa! Blev glad när jag såg vårterminens schema, för då ska de börja med dans där .. Skit bra träning och säkert jätte roligt!


Adjö

Av sandra - 18 december 2007 20:43

Finns det något värre än detta? Varken ipren eller alvedon fungerar, har legat med värmepåsar halva dagen, ätit lakris och druckit! Men inte fan blir det bättre?! uuuuuuusch hoppas allt går över fort och smärtfritt, helst innan helgen ..


Vart så vill, så fort du kan ..


Ska ta en dusch nu så jag kan gå till skolan imorgon, mamma ska få hjälpa mig att platta håret .. Förresten så lämnade mamma in bilen igår på lagning och vi fick hämta den idag, observera att vi endast har haft den i 3 YNKLIGA veckor .. Så säger hon när hon kommer hem att det kostade 4000 spänn och den är fortfarande trasig. Jag tyckte inte om bilar.


Nej ska hoppa in i duschen nu. Hoppas även att få vara på stjärnans förskola nu i vår :D bara massa småbarn!


Jag är rädd nu, det går för fort och allt är positivt. Snart kommer det att bli som förut, jag vill inte. Allt känns så jävla bra nu, går inte att tänka positivt när det bara gått utför tidigare.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se