Alla inlägg under december 2007

Av sandra - 18 december 2007 13:05

Idag var jag och pappa på kina och käkade lunch GOTT! efter det skulle vi åka och köpa julklappar ..


Vi åkte till expert för att köpa kaffe/expresso maskin, när vi skulle slå in den så tog pappa först för lite papper sen så gick papperet sönder hela tiden så vi fick riva småbitar av allt och tejpa fast, blev verkligen jätte snyggt! Efter det när vi äntligen var klar så gick självklart larmet .. hahah har inte skrattat så mycket på evigheter, och den första tanken jag fick "nej måste vi ta bort allt papper nu?!"  men vi slapp det, och när vi äntligen fick gå ut därifrån så gick pappa in i allt! Hua, var verkligen underbart att vara med pappa nu på förmiddage, och vi skrattade så mycket så tårarna började rinna.


Fick ena julklappen av pappa idag och så fick jag ramonas julklappar, och självklart kan inte jag sluta pilla på dem ..


Nu ska jag knarka ipren eftersom jag har gjort några dumma val ..

och jag har insett att du och jag kommer vara så som Ross & Rachel är i vänner, nämligen att vi aldrig kommer vara ett avslutat kapitel.

ANNONS
Av sandra - 17 december 2007 17:07

Gick till skolan idag iallafall, ganska duktigt av mig eftersom jag sov i kanske 3 timmar inatt/imorse .. På förmiddagen hade vi nån "kurs" i räddning, HLR lr vad de heter?! sen gjorde vi inte så mycket förutom att vi fikade :) jag hade köpt en daimtårta men glömde den hemma så vi får äta den någon annan dag kanske!


Det är lite smått läskigt att åka i hissen på skolan, för det låter precis som om det är vatten runt omkring den ..


Fick iallafall skjuts hem av Sandra och hennes mamma TACK så mycket .. När jag kom innanför dörren så gjorde jag 2 dekorationer, ena ska pappa få och andra står på bordet här hemma .. Fast blommorna är mer död än levande, menmen de lever förhoppningsvis ett litet tag till :)


Imorgon ska jag och pappa käka lunch på stan :) mysigt tycker jag! Tror jag ska städa rummet nu, kan behövas! Puss och kram.ANNONS
Av sandra - 17 december 2007 02:36

kom och tänka på en sak, igår när vi var hos camilla och kollade på när jag var liten så insåg jag hur långt hår jag hade när jag var 4 år .. Ungefär lika långt som Ida har nu, och hon är 8 år och toppar sig bara när hon ska klippa sig..


Klockan är 20 i 3 och jag är piggare än piggast! Känner mig bara grymt irriterad eftersom jag ska upp snart, så jag känner att det inte är någon idé att försöka sova för då kommer jag vara JÄTTE trött när jag väl ska upp!


Jag blir mer förvirrad för varje dag som går, ena vägen blir mer negativ och andra blir mer positiv.. Och jag är väldigt överraskad måste jag säga, för jag hade väntat mig att det skulle vara helt tvärtom. Men nu är det bara tiden som avgör resten!


Ne ska kika runt lite nu, så tråkigt  eftersom det inte finns någonting att göra .. Hoppas alla sover så gott :)

Av sandra - 16 december 2007 15:23

Igår var vi hemma hos Camilla och käkade en massa räkor, Lasse hade även rökt räkorna och det var verkligen super gott! Haha vi kollade även på film sen jag var liten och lussade för dem " så är du snäller så får du ett öga att suga på". Förstår inte hur folk kunde förstå mig då? inte ens jag förstod mig själv när jag såg på filmen! Även winston och sara var med på filmen, och jag saknar nog winston ganska mycket..


Efter att ha legat i deras soffa ett tag så skjutsade mamma ner mig på jobbet.. Var verkligen hur lugnt som helst inatt, och runt kvart över 5 stämplade vi ut. Mamma kom så snällt och hämtade mig, och vid 6 slog även jag igen ögonen .. Vaknade för en timme sen ungefär och inser att jag inte kommer kunna somna så tidigt ikväll!


Jag undrar vad ungar lär sig egentligen i skolan, igår så pratade ida med morfar och sjöng en låt för honom som innehöll att hon hade homosexuella barn som satt under bordet och drog varandra i snopparna! Stackars morfar säger jag, undra vad han tänkte!


Ska försöka plugga lite nu, är helt förstörd i kroppen. Nattjobb och skola går verkligen inte ihop, tur att vi slutar på fredag när jag har en veckas jobb framför mig!

Adjöken

jag vill verkligen vara där, men vill inte åka själv..

Av sandra - 15 december 2007 12:12

Usch vad jobbig kvällen var igår, så många tankar och funderingar som rörde sig i huvudet.. Tog evigheter innan jag kunde slappna av och somna, var verkligen jätte jobbigt!


Schemat för idag är att åka ner på stan och köpa present till camilla som fyller år idag. Efter det ska vi väll till dem och käka, sen vid halv 10 börjar mitt pass och jag slutar 05.00 .. Fast lär väll stämpla ut då utan lite senare som vanligt..


Nu ska jag fixa till mig och försöka träna lite på latinen så jag kan dem ..

Ha en trevlig lördag allihopa :) kramar

Av sandra - 14 december 2007 15:04

När vi slutade idag så gick jag på stan med systeryster ett litet tag, hittar fortfarande inga klädesplagg jag vill ha i den här stan.. När vi skulle åka hem så skulle det ta 30 minuter innan taxin kom, så vi gick till mcdonalds och satt oss där. Kvart över 2 skulle den komma men ingen taxi kom då, och syrran började få långtråkigt så hon började slå på mobilen till någon låt som jag skulle gissa vad det var. Haha, helt omöjligt och hon får sånna konstiga idéer när hon har långtråkigt!


Ska åka ut till birsta sen för att fixa en julklapp till henne, sen vet jag inte vad jag ska göra?!


Om det är något med mig så säg det direkt till mig? Fan, man kan inte säga något för att sen skita i det.


Ska byta kläder igen nu och plocka ihop lite innan jag ska gå ner till bussen,

pussar och kramar från en frusen sandra


Av sandra - 13 december 2007 22:09

jag: mamma tycker du jag ska klippa mig innan jul och allt, det kommer ju ändå vara uppsatt resten av december månad?
mamma: kanske lite onödigt, din kompis kanske kan klippa luggen iallafall
jag: vad heter min kompis då?
mamma: jag kommeri nte ihåg, men hon bor på skönsmon och har blondt hår, ser henne framför mig ..
jag: heter hon sofia?
mamma: nej, någonting, hej det är carolin, nej det stämmer inte vad fan heter hon?

nu ska jag sova, godnatt allihopa!

Av sandra - 13 december 2007 14:55

Måste bara att säga att barnen på södermalms skola kan fan inte vara friska i huvudet, nu när jag klev av bussen så var det två tjejer som kanske var 10 år? som åkte ner för deras lilla backe de har där, och det de hade på sig var jeans, foppa tofflor och en långärmad tröja .. Det är ju närmare 15 minus ute!


Ska ta en låång och varm dusch nu iallafall. Fick lönespecifikationen idag, och jag trodde jag bara skulle få 1000 kronor för november måndag för det känns  som om jag knappt har jobbat .. Men fick ungefär 3000, och det kan jag ju säga känns underbart!


och du, jag vet inte om det är mig du menar. Men allt du har sagt känns inte som om det skulle stämma? jag vet fortfarande vad jag vill, och har sagt det flera gånger ..


Nej lite sommar skulle väll inte sitta fel?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se