Direktlänk till inlägg 31 januari 2008

ska bli en lesbisk nunna i californien

Av sandra - 31 januari 2008 21:01

Jag är så himla trött nu för tiden, sover aldrig bra om nätterna numera. Drömmer jätte jobbiga drömmar och vaknar varannan timme för att se om drömmen verkligen stämmer. Sen har jag problem med att somna också, roligt. Så idag när jag kom hem så skulle jag gå ut på en promenad men la mig i sängen för att vila i en kvart. Jo tjena vaknade halv 7 istället, det var ju inte så jätte bra. Men nu har jag städat hela lägenheten ihopp om att det tog lite krafter av mig så att jag kan slå igen mina två små blåa i lagom tid ikväll.


Det blir ingen linköping för mig nästa vecka, synd tycker jag eftersom jag inte kan vara här i Sundsvall längre.. Menmen har bestämt med mig själv att jag kan åka ner om kanske 2 veckor, då har jag något att se framemot!


Nu ska jag ta ut blåbär/rödvinbärs pajen jag har bakat och kolla på Las Vegas, sen kanske jag kan tigga lite massge av mamma ikväll!

Godnatt och pusspuss

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se