Alla inlägg under januari 2008

Av sandra - 22 januari 2008 20:22

Nu har jag velat fram och tillbaka, ska jag läsa foto kursen eller ska jag inte .. Ska jag läsa någon av Rolands kurser eller inte? Men kom fram till nu att jag läser foto iallafall, Sabrina får så lov och hjälpa mig! Micke tyckte även att jag skulle läsa kursen för annars skulle det bli så stort "hål" i mitt schema. Det kanske han har rätt i, 2 lektioner i veckan kanske är lite väl lite?!


Funderar på om jag ta lite glass med varma hallon eller inte, det som hindrar mig är att jag inte har tränat på 2 hela veckor! Tänkte iallafall ta och svara på historia frågorna, tänkte försöka ta mig ner till kulturmagasinet och låna lite böcker om Napoleon imorgon så jag kan börja skriva om honom..


Fast nu ska jag pillra lite mer på kalendern så jag får ihop alla 100 timmar, sen ska jag börja med historian..

Puss!


ANNONS
Av sandra - 21 januari 2008 13:25

På torsdag åker jag och systeryster till Sthlm, gud vad mysigt det ska bli.. Bara hon och jag, ska bo på ett jätte fint hotell, gå ut och äta gott, vi kommer få åka taxi från dörr till dörr, med andra ord helt underbart!


Känns i kroppen att jag inte har ätit sen i lördags em, går knappt att få i sig något nu .. Men fick tvinga i mig en macka förut och tänkte ta en banan nu, har fortfarande lite feber men inte så mycket. Hoppas jag kan gå på onsdag för jag behöver prata med Maria om engelskan och Micke om mina valbara kurser, funderar på att skippa foto a.


Ska som sagt försöka kliva upp nu och äta lite, sen ska jag sätta mig i soffan och plugga historia lite..


Måste bara säga att jag har världens bästa storasyster!

Puss och kram

ANNONS
Av sandra - 20 januari 2008 02:20

spydde nere på jobbet så pappa hämtade mig, åkte hem och somnade efter ett tag, vaknade av att emma har skickat sms och nu pratar jag med markus.. fick ett roligt sms av emilia nyss;

vad bra! känns så dumt! ja det måste jag banne mig få höra, han ska ha kommit med ngt riktigt bra för att jag ska kunna ändra mig till att inte vilja bryta sönder hans fötter!

haha och det där med fötter var så fint !


jag håller på att svettas sönder och behöver borsta tänderna, var nyss uppe och gjorde lite saker som man gör när man är sjuk och glömde bort det, nu måste jag göra en ny kraftansträngning till att gå upp ..


ÅÅH jag hatar magsjuka, jag gråter varje gång jag ska kräkas för det är så otroligt äckligt så det finns inte..  usch eftersom ingen annan är här och tycker synd om mig så tycker jag extra synd om mig, och kom på nu att jag skulle vilja se vad kräks är egentligen .. Äckligt jag vet, men ja alla de där klumparna vad är det för något ?! :p

Av sandra - 19 januari 2008 19:42

Sen vi kom hem från ikea så harj ag mått jätte illa, och känts konstigt när jag klivit upp ur sängen .. Så jag skulle se hur många grader jag hade, och vanligtvis så brukar jag ha 37,0-37,4 och nu hade jag 37,7 .. Jag dör om det är magsjuka jag håller på att få, jag har inte haft det sen ajg var 6-7 år och hade inte tänkt få det nu heller! Får se hur det går att jobba inatt..


Hittade förövrigt lite fina saker på ikea, lite bhar, lite trosor, en tröja, kuddöverdrag, mascara, manikyr grejjs och lite annat smått och gott :)  nu är det bara strumpor och skor som jag ska köpa, fast skorna får jag vänta med tills mina puma skor kommer in i affären ..


Ne usch ska dricka vatten nu som emilia tippsade mig om, mamma är hos ulf och jag har inte hans nummer och mammas mobil fungerar inte där ute .. KUL!


hejdå

Av sandra - 19 januari 2008 11:21

Igår sålde jag äntligen biljetterna till rockbjörnen, tack för det Natalia!


Idag ska jag åka till birsta med systeryster, skulle behöva köpa nya skor och någon tröja av något slag . Behöver fortfarande massvis med nya underkläder men hittar verkligen inga fina någonstans.. Vill även köpa ett överkast från indiska.


Senare ikväll så ska jag iväg och jobba ett nattpass, 21-05.. Ska bli skönt att jobba lite faktiskt, se lite idioter som kommer in och ska handla.


Nu ska jag duscha och fika, magen kurrar som bara den.

Ha en trevlig helg, puss och kram!

Av sandra - 18 januari 2008 07:54

Idag är en bra dag, när jag vaknade imorse så var jag någerlunda utvilad .. Sen har jag ätit en god frukost med youghurt, mackor och fruktsallad! Nu ska jag bara borsta tänderna och kila ner till alla söta ungar!


Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, ska kanske vara med Emilia :) det skulle vara trevligt!


Nu ska jag plocka undan fikat och fixa iordning mig ..


Förresten så blev jag så jävla irriterad på en insändare till dagbladet, hon/han skriver om att socialtjänsten i timrå inte gör något bra jobb .. Jag kan säga att det gör dem visst de, mamma är chef där ute på socialtjänsten och jobbar jätte hårt.. Men alla kan inte få som dem vill, att jobba där ute är ett farligt jobb eftersom det kan finnas galningar som följer efter en.. Om man inte vet vad de gör, utan bara läser i tidningar och ser ett resultat så kan man fan inte dra slutsatsen om att de inte gör något bra jobb! Ta reda på mer fakta och kanske va där i 1 vecka innan du utrycker dig igen ..


Hej då!

Av sandra - 17 januari 2008 20:08

Jag trivs mer och mer på dagiset, ungarna är helt underbara att vara med.. Märker att jag blir som en annan person när jag är med småbarn, mitt riktiga jag kommer fram.


Började klockan 7 imorse, var hur jobbigt som helst att kliva upp .. Men fick sluta klockan 1 så då la jag mig i soffan och somnade i några timmar. När jag vaknade så tog jag fram dammsugan och golvmoppen och städade rummet, och sedan tog jag en lång dush och tog hand om mig själv, det var skönt!


Nu tänkte jag plugga lite engelska / historia innan klockan blir 9, för då är det las vegas och det kan jag inte missa!


Puss och Kram

Av sandra - 16 januari 2008 18:25

Dumt gjort av mig att sova 1 timme när jag kom hem förut, menmen är helt slut i kroppen.. Idag har vi bara varit inne och lekt för det har regnat hela dagen, skitkul väder verkligen! Haha, och vissa barn är ju bara för söta..


Ska hoppa in i duschen nu medan maten står i ugnen, är fortfarande grymt sugen på daimglass ..


Puss & Kram

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se