Alla inlägg under januari 2008

Av sandra - 14 januari 2008 21:30

Nu sitter jag här nyduschad och är helt slut i hela kroppen efter danspasset och efter 2 timmars utelek...


Eftersom jag fick skriva på sekretesspapper så kan jag tyvärr inte säga så mycket om barnen men det verkar vara ett kanon ställe :) dock så var jag lite dum som sa att jag ville följa deras tider och sa nej till 8-16 varje dag, för imorgon börjar jag halv 9 till halv 6 ..


Ska försöka hinna med ett spinningpass imorgon, får inte släppa på träningen trots pratiken .. Nästa vecka missar jag danspasset på torsdag, synd tycker jag.


Nu väntar sängen och förhoppningsvis några timmars sömn, kom på att jag har historia uppgiften också som jag ska göra.. Får kolla i lite granna i boken nu ...

God natt allihopa, pussar!

Av sandra - 13 januari 2008 09:51

Vad är det som säger  att du inte gör likadant mot mig? Du kanske gör allt som vi gjort med en annan, det har inte jag någon aning om .. Allt jag kan göra är att tro på alla ord, men det är så jävla svårt .. För jag tycker fortfarande att ord inte har någon betydelse, utan handlingen är viktigare..


Söndag idag, och det betyder att det brukar vara jätte mycket folk på max.. Det känns ju sådär jätte roligt, igår ringde dem och sa att jag hade tydligen en gammal hundring .. Pinsamt och jobbigt tycker jag, och förstår inte hur den kan ha hamnat där eftersom jag kollar på alla sedlar..


Tänkte sova tidigt ikväll, för imorgon börjar praktiken och då måste jag vara pigg eftersom jag ska leka med barnen hela dagen, fast jag ska inte klaga eftersom det är roligt .. Fast det kommer ta evigheter att lära sig namnet på alla, haha sist så var jag tvungen att fråga de andra 2-3 åringarna vad en annan unge hette..


Ha en trevlig söndag allihopa, pussar!

Av sandra - 12 januari 2008 09:04

Åh, jag har ingen ork att jobba idag, börjar halv 11 och slutar halv 8 .. Fast det kanske är bra för då slipper jag tänka så jävla mycket. Om jobbet var som skolan så skulle jag har skippat den idag, men jag går ner och gör mitt bästa idag under masken. Kan ju hoppas på att det jobbar lite trevliga människor :)


Vet inte vad jag ska säga, har så mycket inom mig men ändå inte.. Mumifierar mig så nått finns kvar när du beslutar att ta av mig bandagen tyckte den där dikten stämde in på mig på något sett..


Nu ska jag ta lite mer att käka och sedan borsta tänderna..

Hejdå!

ps. hans andetag kanske är varma imorgon ds.

Av sandra - 11 januari 2008 16:10

Nu är det bara några texter som ska läggas till på kalendern sen är den klar för utskrift, eller jag ska göra framsidan också. Tänkte printa ut den nästa helg eller helgen efter det .. Fast har 57 timmar kvar, men men tar väll ett tag och få ihop kalendern och sedan skriva det som är kvar att skriva ..


Gick iallafall bra att ta korten idag, synd att det regnade bara. Sen bjöd jag pappa på lunch ute i birsta och sedan åkte vi hem hit, nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Ikväll tror jag att jag kommer vara hemma på nygatan 19, jobbar hela helgen och sen har jag lite saker att fixa hemma!


Nu ska jag kika runt lite granna och vänta på mamma som sagt..

Ha en trevlig helg allihopa, puss och kram!



Av sandra - 9 januari 2008 14:33

Det gör så ont attjag inte vågade sova förut, men jag råkade somna ändå och självklart var allting perfekt i drömmen. Inga problem eller fel, nu kommer jag aldrig våga somna igen. 


Tog på mig kläder och gick upp till backen förut, tog lite kort på den och gick hem igen.. Hade tänkt ta kort på tågstationen och casinot också men det är så dåligt väder ute plus att jag var dyngsur om fossingarna. Så jag tar de imorgon, då ska jag även ta på stadshuset, kulturmagasinet, granen, GA kyrkan, en drake och på gubben på torget ..


Nu ska jag skriva engelska texterna som ska vara bredvid bilderna, måste även ta något att fika. Ska iväg och träna ikväll igen, core pass med pappa! Härligt, bara ha fokus på magen i en timme!


Försöker göra allt för att inte tänka, jag har ju klivit ett steg tillbaka .. Kommer jag lyckas? Ska förresten inte ut på fredag, har faktiskt inga pengar och så vill jag träffa pappa lite.. Behöver gå bort till jobbet och skriva en lapp om hur jag vill jobba också, jobbigt!


Nu ska jag fixa fika och plugga lite.. 

Pussar och kramar!

Av sandra - 8 januari 2008 23:20

Jag blir så jävla less, för jag trodde verkligen på dig .. jag trodde att du menade med det du sa, jag gav upp allt jag väntade varenda jävla sekund, men på vadå? vad har jag gett upp allt för? vad har jag väntat på? Just nu känns det bara som skit allting, så jävla falskt att jag vet inte vad jag ska tro. För om man inte kan föra en vettig konversation eller svara på EN enda fråga då kan man fan inte ha menat allt man snackat om..


Fruktansvärt jobbigt var det på spinningen iallafall, tog i lite extra för jag ska fan komma i form till sommaren! Ska följa med ut på fredag har jag bestämt mig för, får ta mina "sparpengar" ..


Ska försöka sova nu, orkar inte gå imorgon vill bara ligga i sängen och låsas att jag är osynlig .. När fan ska du visa vad du vill?! det värsta är att jag skulle kunna vänta..


Av sandra - 8 januari 2008 08:02

Det är konstig hur många människor som säger att de har förändrats, men när det väl kommer till kritan så är de samma skit som innan.


Igår var vi på ett danspass som sagt, och det var verkligen skit kul! Synd att det var så mycket folk, 120 personer i en sal som tar 80 personer .. Träffade även min gamla lärare där som jag hade i 1-5an, alltid lika roligt :)


Klockan är 5 över 8 och det är jätte mörkt ute, känns inge kul att gå ut .. Skulle hellre kunna ligga kvar och sova, somnade vid 2 inatt .. Min kropp är helt fuckad, om jag sover en liten stund på dagen så tror den att jag ska jobba natt så jag blir jätte pigg ..


Ska sätta på mig massa äckliga varma kläder nu och kila ner på skolan och drömma om sommaren!

puss, hej!

Av sandra - 7 januari 2008 18:48

Första dagen idag, gick fort och smärtfritt .. Hade engelska på förmiddagen och gjorde ett teknikprov på eftermiddagen, som jag egentligen inte hade behövt göra menmen gjort är gjort .. Sen gick jag och sabbenpabben på subway och käkade en macka :) dock spelades det konstig musik där inne!


Om en halvtimme ska jag åka och träna ett danspass med mamma, det är ett nytt pass som har börjat och det verkar sådär lagomt roligt..


Imorgon är det samhälle på förmiddagen och sen tänkte jag gå upp till södra och ta lite kort, fast inte om det är iskallt ute.


Puss och kram



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards