Direktlänk till inlägg 8 februari 2008

imorgon ska jag prata med de "inblandade"

Av sandra - 8 februari 2008 13:12

idag kommer jag hinna med allt som jag skulle göra idag, fast jag har inte gjort det än men ska göra det senare idag. Hittills har jag rensat ur varje låda och garderob jag har, slängt en hel del räkningar som jag är glad att jag slipper nu. Nu ska jag bara ta fram en trasa och dammsugaren så är mitt rum rent från topp till tå. Fast det orkar jag inte göra nu ..


Nu sitter jag och funderar på om jag ska gå ner och köpa lunch eller inte, skulle ju vara bra eftersom jag inte ätit så mycket den senaste veckan som sagt.


På måndag ska jag eventuellt kolla på löshår med Emilie, funderar på att köpa det så ska Emilie få sätta i det och grejja.. Men jag är tveksam på hur det kommer se ut på lilla mig, så vi får se..


Funderar på om jag ska gå bort till mormor ikväll och käka räkor, är sjuukt sugen på räkor och ailoi, mums! Men nu ska jag kila ner och handla lunch.

Puss och kram!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se