Direktlänk till inlägg 9 februari 2008

det här är resultatet efter 10 km

Av sandra - 9 februari 2008 10:23

Igår åkte jag på affären och köpte räkor och sen åkte jag hem till mormor. Dock var det inte lika gott som jag hade tänkt mig, men men .. Senare på kvällen så gick jag hem till systeryster och vi gick ner till max för ett litet kvällsmål.. Sen gick vi hem, jag kollade på filmer och en massa greys avsnitt innan jag skulle försöka sova. Men jo tjena, har inte sovit ett skit på hela natten för så fort jag är påväg att somna så börjar jag hosta så jag tror fan jag hugger av mig halsen snart. Den borde man väll klara sig utan? Dessutom sa mormor att man kan få lunginflamation om man inte får upp slemet, lät ju mysigt.


Nu ska jag fika lite granna och packa, pappa kommer och hämtar mig klockan 12, lovely! Ska vara där och hosta ner alla ikvälll, men det skiter jag i för jag har inte varit hos pappa på jättejätte länge.


kramar 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se