Direktlänk till inlägg 20 februari 2008

mycket funderingar litet huvud

Av sandra - 20 februari 2008 09:40

Jag är less på allt jävla skitsnack går runt hela tiden. Varför slösar man egentligen sin tid på att prata skit om en annan människa, okej fine om hon eller han är dum i huvudet men det är inte vårat problem. Menar vi mår troligtvis inte bättre för att skvallra / prata skit om någon i vår närhet.


Inatt låg jag och tänkte en massa, på vad det är jag har förlorat. Jag har förlorat nästan allt av det jag ville ha. Nu är allting bara bortblåst, och det är som om jag inte ens finns kvar som om jag aldrig har funnits i era ögon.


Ska plugga på historia provet nu och försöka sluta tänka. Är less på alla just nu, varför inte bara stå upp för det ni tycker coh säg det till personen istället för att säga det till mig eller någon annan. Jag skiter i om du tycker att hon har en ful tröja eller om han/hon är här idag, varför ska jag veta det för?!

Hejdå!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av sandra - 19 augusti 2008 19:23

överger den här sidan nu och flyttar till http://www.metrobloggen.se/hurricane   ...

Av sandra - 19 augusti 2008 12:50

Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska plugga teori så jag inte behöver skämmas imorgon på körlektionen.  Så efter att jag har plockat ur diskamaskinen och bäddat rent i sängen så ska jag lägga mig ner och läsa lite ur boken innan jag gör några...

Av sandra - 19 augusti 2008 11:46

Nu för tiden så vaknar jag runt 8 och är ganska så pigg, rätt skönt men ändå långtråkigt vissa dagar. På en timme har jag kollat runt på alla "vardaglia sidor" minst 10 gånger på varje medan jag väntar på att tvätten ska bli klar. Men nu har jag dusc...

Av sandra - 18 augusti 2008 21:17

Det är sånt här som får mig att känna mig lite värdelös, bara för att jag blir så himla avundsjuk. Men det ska fan bli ändring på det! För nu är mitt cv och anställningsbrev klara för att lämnas ut, eller måste knäppa kort först som jag ska bifoga me...

Av sandra - 16 augusti 2008 21:30

Jag har nyss kollat på det sista avsnittet av vänner, och det är fruktansvärt bra! Fastän jag har sett det avsnittet tusen gånger så blir jag ändå ledsen och känner med ross när rachel inte stannar kvar, men känner glädjen när hon står i dörren och s...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Blogkeen
Följ Ta mig till kärlek ta mig till dans - Student 2008 med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se